55

До Сашо

преди 2 години

Да, ама не! Вече ги национализираха.....

54

Анонимен

преди 4 години

30 години раздържавяване, сега на обратно. Тъжна България. Защо беше необходимо всичко това? Никой ли от тези безхаберници, управлявали ни тези години не оцени, кое е правилно и кое не?

53

Анонимен

преди 4 години

това е против конституцията ама хайде

52

Сашо

преди 4 години

Това е толкова тъпо изказванеНа първо място:Казал го е Валерката2)Никога, ама никога няма позволят да се национализират лотариите, това са печалби, пунктове, рекламни договори и т.н.3)До сега какво направиха от спорт тото, за да зарибят потребителитеМога да изброя много, много неща, но както лотарията е за слабоумните, това са и изказванията на Симеонов.4)Кой вече играе

51

БС

преди 4 години

Забранено е на много места по света, защото е доказано, че има негативен импакт върху обществото. Аз не виждам нищо лошо в това предложение, дано го направят.Това не е Национализация на частен бизнес.Могат да си вземат парите и да си преместят бизнеса в друга държава.

50

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЗАЩО САМО ЧЕРЕПА ДА ЛAПА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ЛОТАРИЯТА ЗА НАИВНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ??!!ЗАЩО ДА НЕ СЕ ОБОГАТЯВАТ ХОРАТА В ДЪРЖАВАТА И САМАТА ДЪРЖАВА????!АКО ХАЗАРТА Е РАЗРЕШЕН , ЗАЩО И ПРОСТИТУЦИЯТА ДА НЕ СЕ РАЗРЕШИ??!!ЗАЩО И СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ ДА НЕ СЕ РАЗРЕШИ??!ЩОМ Е "ДЕМОКРАЦИЯ" ----ДА БЪДЕ КАТО НА ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ, А НЕ САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА!СТИГА С ТИЯ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ ЗА НАРОДА!!!!!!!

49

Вихър

преди 4 години

Етооо, сега ще лъсне кой лaпа от търкащите хартийки с мечта да забогатеят!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Национализирането на частен бизнес е недопустим прецедент....................ами отворете частни публични домове, частни магазини за дрога.........все е бизнес. хем тогава ще знаете къде да търсите децата си.

47

Анонимен

преди 4 години

Циркaджийски номера !

46

Анонимен

преди 4 години

Ако играеш в лотарията на НАП с касови бележки, печелиш слушалки и плащаш данък. А в другите игри за милиони данъци няма!!!

45

toto

преди 4 години

Опааа статийката и най-важното коментарите изчезнаха от първа страница. Това беше...

44

Лотария

преди 4 години

"Отговорността и последствията няма да бъдат носени от политиците,а от гласоподавателите и данъкоплатците."Нека да обяснат как точно ще стане това.Ще ни арестуват ли?

43

турчина

преди 4 години

еми явно други искан да лапат милионите

42

toto

преди 4 години

Оставете държавния тотализатор да кандидатства за някоя от европейските лотарии -"Евроджакпот" и "Евромилиони"!!!!!!!!!

41

Да

преди 4 години

"Националната лотария" дължи на спечелилите големи суми от игрите им може би над 1 милиард лева, които обещава да им изплаща ежемесечно в продължение на десетки години...!!!Дали забраната на дейността им не е начина за избягване на това плащане?...Дали от самата лотария не са активирали Винкел Симеонов за този закон?....А?...

40

Анонимен

преди 4 години

Комунистите стискат здраво средствата за производство,планините,морето и хазарта.Те си създадоха Конституцията и законите,за да ограбят "законно" държавата и народа.Същите саботират демокрацията и държавността!

39

3333

преди 4 години

Изненадан съм, че тази статия още е тук. Обикновено статии засягащи тези лотарии се появяват рядко и изчезват бързо...

38

eve1

преди 4 години

Най-накрая едно смислено предложение от тази партия.Хазарта е,като наркотика,трябва ако не да се забрани напълно то доста да се ограничи.

37

Анонимен

преди 4 години

не барайте на народа удоволоствието бе!

36

Анонимен

преди 4 години

Който игрое на ТОТО си губи палтото!Народна мъдрост :-) :-)