17

Анонимен

преди 4 години

Къде се изпокриха "честните" разследващи журналисти ,които подробно описаха как бабата гледа ка.на..бис....я, момчета го дайте по- простичко- пишете кои са шефовете на "Стомана" и най- вече кой стои зад тях и ще стане ясно какво се е случило с водичката

16

Анонимен

преди 4 години

горките ,нямат така да ги разиграват с различни тарифи , не е като нас , обикновените риб..ки , знаем си - твърда тарифа 3.00 лева

15

Анонимен

преди 4 години

...и продължават да наглеят,както се разбра,централния кран изобщо не е работел и са получавали максимално количество,а те са си го смятали по техен си начин,тоя кубик ми трябва,а тоя не ми трябва,хахахахаха

14

Анонимен

преди 4 години

Хаха, да, има и два вида дъжд. Питеен дето пълни язовир Студена и непитеен дато пълни Пчелина

13

Анонимен

преди 4 години

С това повсеместно оглупяване, неминуемо ще се затрием като животински вид! Това, че не е само нашенски синдром - не ме прави по-щастлив, уви. Страшна заблуда е, че посредствеността и неграмотността е управляема ...Що да не се включа пък и аз - ето и от мен:Стомана - на скрап!Замърсяват водата - за бога, две/трети от нея е вече водорода във всяка молекула!Високото запрашаване спира притока на електрони, а то оскъпява тока - долу, оставка!

12

123

преди 4 години

Боко да вдига барикадите пред парламента щото Перник идва.

11

неспециалист

преди 4 години

До Анонимен 10 - допускам че си прав, не знам как е осъществено захранването на завода. Но се чудя защо са взимали вода от язовир за Питейна вода, а не от специално изградения за тях (Пчелина май се казва) с НЕпитейна вода? Сигурно не е била по 13 стотинки? А защо ли?

10

Анонимен

преди 4 години

До 6Естествено че е така. В момента от главната тръба е захранен завода, а завода е преди пречиствателната станция. ;)

9

слтци

преди 4 години

Константинов твърди, че трябва да се реши за живота и здравето на хората ли ще се тревожим, или за парите на предприятията. "Ние *** ли сме, или само така изглеждаме - попита той. - Това просто трябва да се прекрати, това е безумие и не може така да продължава. Хората ще се вдигнат и ще ни изтрепят. И с право, ако така продължава. Трябва да си напълно ненормален първо да го направиш това нещо и второ да настояваш още да го правиш (б.р. - визирайки "Стомана"-Перник, който поиска, въпреки празн

8

Анонимен

преди 4 години

При поливна или индустриална вода, цената е ниска. В другата вода има цена за кубик доставена пречистена на входа вода и цена за кубик преминала през пречиствателната станция .

7

минувач

преди 4 години

"Питейна вода" - тази която се пие - по 2 лева. "другата" - за миене, къпане, пране - по 13 стотинки!Средностатистически човек (дори да е Перничанин) не може да изпие повече от 3 литра на ден! Мисля че след това обяснение на Стомана - всеки Перничанин (а и не само жителите на този град) трябва да поискат сериозна 'ревизия' на сметките които са плащали до сега!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 - Викаш значи след 'пречиствателната' вече тръбите са две? Да бе!А по коя тарифа сега плащат Перничани за мътната течност която им тече от чешмите, а?

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНПодозирам, че стомана плащат за водата по 13ст от доста преди ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 4 години

Наглеци

3

Анонимен

преди 4 години

До Ха ха!!!Тръбата е една от язовира до пречиствателната станция.В тая тръба водата е непитейна по 13ст.След пречиствателната станция става питейна по 2лв.

2

Ха ха!!!

преди 4 години

Трабата е една - как така по нея тече ту питейна, ту непитейна вода? А ако това по някаква магия е възможно - тогава защо перничани плащат само за 'питейна'?

1

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО ЗА СТАТИЯТА!!!НАЧИ ТЕЦА ВЕРНИШКИ ВЕРОЯТНО Е ДЪРЖАВЕН И ТАМ ДА ПЛАЩАТ ВОДА ПО 13 СТ ВОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ЩОТО ТАКА УЖ СМЕТКИТЕ ЩЕ СА ПО МАЛКИ ЗА ТОПЛА ВОДА И ПАРНО!НО СТОМАНА ДО КОЛКОТО ЗНАМ Е ЧАСТНА И ТЯ ДА ПЛАЩА ПО 13 СТ ЯВНО ОТ ГЕРБ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДЯТ!