28

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя как плюеше по Бойко, после му стана поддръжник. И какъв екоминистър, тоя мрази природата.

27

загрижен за БГ

преди 4 години

Унищожават ни с *** - мръсен и заразен, не само с изчерпването на водата. при Бай Тошо всеки ден имаше папки на бюрото му от всеки министър - какво е положението м отрасъла, за който отговаря, какви проблеми има и какво трябва да се направи. Борисов, какво ще кажеш? Кой унищожава България? Сенатът на САЩ щял да ни променя конституцията? До там ли я докара? цялото правителство трябва да отговаря - и за водата, и за *** и за всичко!!! Всеки ден се говореше за производство, производство, по

26

и все пак

преди 4 години

Някой замисля ли се как се управлява, когато ти кажат УСТНО направи това и това и ти подписваш решение или каквото и да е там и после подписа остава, а казаното устно не.Не визирам конкретния случай а по принцип.

25

Само питам

преди 4 години

Знаети ли какъв звук издават полицейските коли в България? Не-но, не-но, не-но...

24

АНТИ

преди 4 години

Да знае ясно Ревизоро,на Нено ветровит е стола.Какви решения да взима,до маФията пак опира.Ако пък тръгне "със рогата",накрай дървен костюм го чака.

23

Анонимен

преди 4 години

Нено Димов ще мълчи като комунист на разпит от Гешев преди 1944 година.

22

Анонимен

преди 4 години

Хитрото дете се наака , така излезе и тази работа . Когато си одобрен за някоя работа означава , че тази работа трябва да се върши с разум и съвест . Излезе , че тук са се полагали само подписи без да се мисли много за последствията и същесвуването на хората в настоящата ситуация. Ако беше летния сезон при тези условия градът щеше да е пред епидемия и воня от каналите . Който може да си го позволи ще се изсели , ами другите ?

21

До 21

преди 4 години

Имам и акъл за разлика от тебе! Затова и не гледам глупости, като руска телевизия, където може да се види как Путин открива селска чешма на мегдан и хората му се радват неистово защото ще имат течаща вода на едно място в селото. Мизерия!

20

Анонимен

преди 4 години

Еее, важното е, че Тиквата не е знаел нищо и е невинен!

19

миш

преди 4 години

Е,тогава си стойте без вода,ама ти сигурно си имаш.

18

До 19

преди 4 години

Заминавай за Русия с еднопосочен билет. От такива нямаме нужда.

17

миш

преди 4 години

За това,често гледате репортажи,как в РФ НЯКОЙ МИНИСТЪР И ГУБЕРНАТОР СЕДИ НА ЕДНО СТОЛЧЕ ВЪРХУ ЕДНО КИЛИМЧЕ на четири очи срещу Путин и отговаря на въпроси и дава отчет.И смятайте ,дали им е притеснено,дали ще са подготвени и дали ще дават не вярна информация.

16

Анонимен

преди 4 години

едва ли един човек от цяло министрество решева, още повече когато той не е експерт по темата и на практика на разбира почти нищо , както е в случая с Нено Димов. ПРосто сега другите си измиват ръцете с него

15

MAFIA

преди 4 години

MAFIQ

14

миш

преди 4 години

Добре е решавал сам,но има един човек,който от време на време трябва да контролира какво е решавал.Този министър е подчинен.Това се казва контрол,но тази дума някой не знае какво значи.

13

Анонимен

преди 4 години

Сам съм,други няма!Хаха!Мълчи кат комунист на разпит :-)1

12

Анонимен

преди 4 години

Дали е решавал сам само той знае си поне засега, но че е разписвал е факт.

11

334

преди 4 години

Защо разпространяват записите? Искат да ни убедят, че са прави? А защо при други случаи не казват и не показват нищо, защото имало "следствена тайна"?

10

Анонимен

преди 4 години

Абе де е Бацата бе?Нещо се е покрил :-) :-) :-)

9

БОКО I

преди 4 години

Тъй де...! Имаше един интелигентен министър, какво ще търси между нас! Не му е мястото в кабинета! Да се намери начинq да се махни! Така ще подадем глътка на перникчани......!