36

а бе,едеот

преди 4 години

До БГКви араби,кви 5 лв бе,цАрвyл!?Бошняците са сръбски помаци!И говорят на сръбски!Чети историята,не драскай с тАпото си мнение!

35

Анонимен

преди 4 години

Българина почитта и вярва повече на станистите Ванга и Дънов, отколкото Исус., но е голям християнин.Половината са с турски фамилни като : Тезрзиев, Дюлгеров, Балтов, Демирев, Сидеров. Дели и Кара еди кой си, но се подиграва на Херо Мустафа.

34

Джибриль

преди 4 години

Дойче зеле е бил символ за нещо само в побъркабите германофилски глави които са бая увредени.

33

факт

преди 4 години

Бошнаците са по-зле от помаците в България. Тази е мъртва и го знае отдавна. Няма никакъв шанс да промени света и Австрия.

32

Анонимен

преди 4 години

Сама си търси белята. Това е наглото. Прекалено нагло е за Австрия.

31

Анонимен

преди 4 години

квотен негр дет се вика, хем жина, хем чужденка, хем мюслиманка, оставаше само да е куца, сляпа и глухонема и да е в кома... завъртяла е и по некой свирчок де, може и шпаклички да е ударила. австрийците са напред в играта. много са кинки.

30

Handel

преди 4 години

По времето на социализма Дойче Веле беше силмвол на свободата, сега стана гласът на левите щурмоваци.

29

Анонимен

преди 4 години

Ей Будиста. Не си ти, когато не си си пил таблетките во време. И ползвай и малки букви, ако обичаш. Свикнали сме да срещаме всякакви луди навсякъде, ама все пак.., айде въздържай се малко.

28

Русия=Психиатрия

преди 4 години

АлкашитеЗавладяха Кавказ където над 80 % са мюсюлмани и им раздадоха руски паспорти. Никой не ги е питал искат ли или не искат. А тази млада жена родителите и са я завели сами на по-добро място и ето момето става министър. Над 180 народности в Руската Империя стенат под миризливитеБотуши на Московците.

27

Анонимен

преди 4 години

Такива като теб в едно нормално общество не се величаят и не се толерират. А се дават за храна на свинете. Кафяво недоразумение.

26

Анонимен

преди 4 години

Оставам настрана дали организаторите на Луков-марш са провокатори, чиято цел е да насочват национализма в изгодна за някого посока. Да бъдете националисти означава всеки ден да сте такива и да пазите държавата си от подобни на тази ханъма убийци на бялата раса. А не да чакате руски еврейн да ви освобождава. Колко от вас знаят кой е генерал Никола Жеков? Със сигурност никой от вас не знае. Но в главите ви кънти Путин, чалга, консуматорство, реклами на китайски стоки.

25

БГ

преди 4 години

Австро- Унгария взе областта Босна БЕЗ война през 1878 г, и вероятно затова НЕ изгони арабите- ислямисти от там. После през 1918 г, Босна стана част от Югославия,но и те не изгониха Ислямистите и сега тия араби искат да завземат Австрия. Всички бежанци и мигранти са Арабски башибозуци- по големи Измамници и от Телефонни измамници. За да я има Европа и Австрия, тая арабка- Задич, трябва да бяга ОБРАТНО към Турция и Сауидитска Арабия. Да мрът всички араби. Да живее България.

24

Анонимен

преди 4 години

Нали искате мултикултурализъм, борите фашизЪма, слушате с отворени усти кремълското жидско джудже, което ви обяснява колко лошо нещо е национализма. А децата ви ги няма, държавата ви се пълни постепенно с небългари, нищо вече не върви, елитите ви продадоха... И на фона на това изобщо не ви пука, че тази мултикулти еврейска слуга ще наказва някой за изказано мнение в Интернет... Ами те скоро ще почнат да ви избиват само, защото сте бели. Стоите, цъкайте с език, чакайте смъртта си. Ще дойде.

23

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо точно националистите се сърдят,Босна и Херцеговина си бяха дадени на Австро-Унгария 1878-а :)

22

Анонимен

преди 4 години

До тц тц тцМа те и австрийците не я харесват.Тая е избрана с гласовете точно на едни по-тъмнички дето не се къпят много-много.

21

тц тц тц

преди 4 години

Булгарете са много бедни и изостанали, живеят още в края на миналия век а хигиената им се изчерпва с 'едно душче след фитнеса', мразят всичко- включително себе си и затова плюят по всичко и всички

20

бг

преди 4 години

бегай към Китай, китайски шпинино. В България НЯМАШ права. Можеш САМО да изхарчиш една торба пари, да се возиш с такси, да лежиш по Хотели и после да се махаш.

19

ПроСоТо

преди 4 години

е как нема да се хили самодоволно?..Джакпота така лесно ли се удря?..Обаче знаете ли?..-Ние си мислим,че "нещо СТАВА" по света,но то всъщност .."Вече е"записано и програмирано"..Ние виждаме /е,некои от нас де../ "3D" реализацията,която просто следва "програмата в "Компютъра"..А такива като нея "Компютъра" ги избира на случаен принцип...За това са толкова щастливи ...................знам че е трудно за разбиране,за това по темата-толкова..

18

Анонимен

преди 4 години

Сега да докаже прогресивните си възгледи като поиска женска квота в осигурената и полицейска охрана.Или цялата да е от бенефиценти на позитивната дискриминация.

17

Анонимен

преди 4 години

Вижте й самодоволната физиономия, също като на играч на белот с каре валета.