14

До червена крадла

преди 4 години

Леля ти е баба ти! Явно си магаре, щото всички магарета се казват Марко.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако пак изберете тиквата, напускам тая държава завинаги.

12

Анонимен

преди 4 години

Здравната ни система - на автопилот... Здравната ни система се управлава от добре организирана структура ограбваща данъкоплатците и убогатяваща шепа бели якички с ненастен апетит. За съжаление не само здравеопазването е ограбвано . Какво направи д-р Виткова докато бе министър? Заработи си добро и много платено местенце под слънцето.

11

Анонимен

преди 4 години

Мимито отказа да плаща разходи на застраховани пациенти. Не плащат, залъгват пациентите, вземат им пари за застраховка, живеят и харчат парите на пациентите и отказват да плащат на болниците разходите на застрахования пациент.Живеят си по американски и застраховат по африкански.

10

Лелееее..

преди 4 години

Гайдарски и Виткова , ограбиха здравната система в България.СЕГА РЕВАТ ЗА ОЩЕ ПАРИ... ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА....

9

червена крадла

преди 4 години

Мими Виткова е най-корумпираната и некомпетентна комунистическа министърка след Емилия Масларова. Тя бе член на правителството на Жан Виденов, което умишлено фалира банките в България и ограби парите на хората. Освен това е леля на псевдопевеца комунист Светльо Витков. Ужас ! Тези се опитват отново да ни налазят...

8

по нейно време

преди 4 години

11 заразявания със СПИН при кръвопреливане са станали от 24 август 1994 г. до 5 януари 1995 г-----------------------------------------И колко е нагла сега !

7

българка

преди 4 години

Ние знаем за какво се харчат парите на здрравната каса - около половината се УСВОЯВАТ от длъжностните лица за комисионни. Това е обществена тайна. НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ ! Защото контролиращите са в схемата с комисионните и източването. Най-корумпираната държава с Европейския съюз.

6

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

ТАЯ КОМУНИСТКА ЗАБРАВЯ КАК ПО НЕИНО ВРЕМЕ КАТО МИНИСТЪР, ХОРАТА СИ НОСЕХА И ЧАРШАФИ У БОЛНИЦАТА, ЩОТО БОЛНИЦИТЕ, НЕМАХА ПАРИ ЗА НИЩО!!!!АЙДЕ, У ЛЕВО, ***.......!

5

Съвременник

преди 4 години

Тази кака забрави че по време на нейното министерстване цените на лекарствата струваха десетки хиляди и ги нямаше.Ей ,как може такова нахалство и такава амнезия

4

Анонимен

преди 4 години

То не че при другарката Виткова беше цвете.Ама тя сигурно има книжка за пилот на F-16?Затова за нея е фасулска работа да пилотира здравната система?Нали по нейно време имаше протести и всичко беше качамак!

3

Анонимен

преди 4 години

Аууу тая, мале мале тая. Скъсан джоб акъл дава.

2

Възрастен

преди 4 години

Още един ,,мозък" от правителството на Жан Виденов дава акъл.И тя като Румен Гечев забрави до какъв БЕЗПИЛОТ И ГЛАД докараха цяла България.Позор!!!Как им дават трибуна на тези провалили се политици? Явно компартията надига мощно глава......Милениум проколението/основна част в нета/,няма много знания или спомени от този кошмар и мъка за нашата държава......,,Вервайте им"вий младоци,още им вервайте ще видите що е то нямане и социализъм ако дойдат пак! Ама защо и ние да патим заради вас!

1

д-р Ох Боли

преди 4 години

Няма проблем здр система да е на автопилот. Няма нужда банда некадърници в Министерството и Касата да да се пресягат с потните си ръчички всички едновременно да въртят волана на системата, който накъдето му е кеф. Трябват само простички и ясни правила, и контрол за спазването им. В тая система сме интелигентни хора и се грижим за пациентите въпреки системата. Без пари обаче работим само по изключение.