15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И всеки път се чудя как грипът още не е дошъл, а ония там го хванали, изследвали, пробвали, одобрили, произвели и разпространили !?!!!"E може ли такава неграмотност! Питай Гугъл и чети как се избират щамовете. Това не са новопоявили се щамове! Има цикличност и може с голяма вероятност да се предвиди кои ще се появят през сезона.За ваксините се пишат какви ли не пълни глупости и дезинформации. Прочетете поне елементарна СИГУРНА информация. Ваксинирайте се!

14

Анонимен

преди 4 години

Как да се ваксинират хората като ваксините изчезнаха от аптеките за отрицателно време?!

13

Анонимен

преди 4 години

Яжте чесън ..... говоря сериозно . Топло мляко с фервекс ..... и сте кукуряк .

12

сс

преди 4 години

ежти чесън и лук, яжте сланина, пите вино и ракия и няма да ви хване нищо....ша *** хванат фармацефтите за оная работа...

11

Ох

преди 4 години

На мене ми го докара инфаркта комшийката! Веднага след това ме тресна грип, ама останах цел...а от нея щех да умрем на косъм! Що е жена...бегайте даелеч, опасно е!

10

Alastair

преди 4 години

Олеле, ами сега... ? Всичко друго но не и грипа ! Дайте 2 килограма хапчета и 10 до 30 ваксини щото не знам как ще се преборя. Ми че той ще ни изтрепе бе

9

Ваксини Т1000

преди 4 години

Изглежда че до 10 години ще се чете "Кихавицата носи сериозни последствия. Ваксината против кихавица излезе. Тя намаля. Не подминавайте опасността, вече има регистрирани смъртни случаи от новия щам - я кихне човек я умре". Мръсен световен конгломерат - ето това е 95 % от фармацевтиката.

8

Гочо Булгура

преди 4 години

Не знам какво атакува грипът ,но нас ни атакуват свирепо от фармацевтичната индустрия .Снощи ги следих ,през реклама са разни илячи ,за един час време два рекламни блока и през един клипче с хпчета .Време е да се прекрати тази истерия със самолекуването и плашенето с болести и епидемии по медиите .

7

Анонимен

преди 4 години

За тази статия мога да кажа "Добър ден, открихте топлата вода". Банална, клиширана, повтаряща се от години по това време на годината.

6

ГанЯ

преди 4 години

Българина да е на маса тва е голяма работа! *** ***!!!

5

Анонимен

преди 4 години

В такива случаи държавата осигурява витамини и т. н. доказани усилватели на имунната система за хората под прага на бедността. Знае се добре, ч ваксината е вредна при недохранване.

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Пак ли те гонят илюминатите на Ротшилд или този път за Евреите от Сатурн?

3

House M.D.

преди 4 години

Другарю Зоране /не Иванишевич/, що не кажеш колко портрета на мъртви президенти на САЩ получи от ГлаксоСмитКлайн и Новартис?

2

Анонимен

преди 4 години

Върти, сучи, айде пак до ваксинация се стигна!Аман!И всеки път се чудя как грипът още не е дошъл, а ония там го хванали, изследвали, пробвали, одобрили, произвели и разпространили !?!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Ми ко няма. На балканския селянин му дай да яде и пие. Не се наяде и не се напи. По фейсбук само снимките на масите си и уискита (сложили едно червено джони и си мислят, че са голямата работа)....