54

Анонимен

преди 4 години

Преял е и всеки момент ще се уригне !

53

Анонимен

преди 4 години

Жертва е народът на една шайка гладници !

52

Нищо ново

преди 4 години

Изкупителна жертва?От обвинението заявиха, че ще поискат експертиза на каква цена "Стомана" и "Топлофикация" Перник са получавали вода. По предварителни данни двете предприятия са плащали по 13 стотинки на кубичен метър, а гражданите по 2 леваИ Ненов подписвал те да получават вода, въпреки предупрежденията от ВиК че язовирът се изпразва.Хранилка за патриотите - това е било министерството.

51

Boko bo

преди 4 години

И на кого? Като кажеш А трябва да кажеш и Я! Ама то не е като да продаваш паспорти и да източваш ВПК... Няма думи. Тоя и всички останали един ден ще се дават за пример що е то дебеложие и алчност

50

Анонимен

преди 4 години

Това на всички ни е ясно обаче като си такъв тарикат що не вземете да подкрепите вота...защото сте се хванали като удавник за сламка за кокала...и не сте никакви патриоти. Вие сте срам и е обидно за всички ни да се наричате такива!

49

muhosol

преди 4 години

Edin ministqr prolet ne pravi Dimov e edin ot mnogoto za gilotinaNo glavniat vinovnik e gruhtiashtata negramotna s vinia nad tiah

48

Анонимен

преди 4 години

Каче-войводо, министъра е този който носи цялостната отговорност! Ако още не со го разбрал откажи се и се занимавай с животновъдство!

47

Анонимен

преди 4 години

Лицемери! Въртите се като пумпали пред една м*утра и си мислите, че управлявате! Никой не обича такива от*репки!

46

Зозо

преди 4 години

Болен-кримския много се прави, но на вота ще подкрепи Боко, както и шкембелията. Наядоха се като въшки и двамата. Всички са ***!!!

45

Off

преди 4 години

Веднъж стомничка с цеко, втори път стомничка с ***, трети път стомничката се счупи със Стомана. АрИ стига рИва. Га взимахте подкупите ни рИвахтИ.Сега ненко ще си харчи парите в затвора, за да може да задържа, като излезе.

44

Анонимен

преди 4 години

ОТРОВЕН ВЪЗДУХ В СОФИЯ И ПЕРНИК.ШУМЕН И ПЕРНИК СА БЕЗ ВОДА.ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ИЗГОРЕНИ ОТПAДЪЦИ.ЖЕРТВА ИЛИ ПРЕСТЪПНИК Е ДИМОВ, ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ.

43

Смешник

преди 4 години

Краси спомо бе мой, като падне едно блокче от доминото знаеш че повлича и други след него. От ся сте се на***и всичко е просто естественно

42

Анонимен

преди 4 години

много гнусен тип.аверът му източил 10 милиона кубика вода и реве че бил невинен.д

41

Бла бла

преди 4 години

Тоз ако влезе в затвора..( при по широка врата де)...та как ще кара на онзи порцион!!??? То за ден изяда седмична дажба..

40

Анонимен

преди 4 години

колко нагло се държеше тоя Нено дни преди ареста, хич хабер ди найн...дааа сма не, праснаха го кат петел за курбан.

39

Хм..

преди 4 години

Като е убеден защо предлаг пак техен?? По мъжки що не тегли една на.....боко- лука а прати своят да пълни гьола!! Ама ще ни разплачат..как мислели за народа, за ..сигурността затуй не искали да свалят властта. Ето скоро..да гласува за вота...омерзен че окошариха Нено..а де?? Стиска ли му?? Пуста власт сладка.. и ке ле пир..

38

Анонимен

преди 4 години

Нено Димов не е изкупителна жертва, а поредният некомпетентен човек който се захвана с нещо което не му е работа и сам се закопа.Защото да си министър е не само да се фръцкаш с положението си. Това е огромна отговорност, и при подобни обстоятелства ти първи отиваш на дръвника. Най - после трябва да се намерят компетентни хора, за подобни постове които си разбират от работата и не са толкова податливи на чужди влияния. От партията на Каракачанов досега не сме видели такива. Съжалявам.

37

Анонимен

преди 4 години

като гледам други държави на какви пари правят сделки със САЩ за ф35 а ние какви тръшнахме за ф16, може и милитари министер да го следва....

36

АНТИ

преди 4 години

Не знам дали бушоне, или жертва,да не забрави той,закон ОМЕРТА.Че случката фатална ще се случи,урок по труден начинще научи !

35

Ник

преди 4 години

Абе шкемби, като си убеден, че е изкупителна жертва то кой го е наредил, ако не вашия по голям брат коалиционни Герб. Подай оставка в знак на протест и си харчи парите от комисионни на воля докато не са те погнали и теб.