41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимeн Пич нашите по всякакъв наяин се опитват да разкарат всички от държавата ти да насърчават раждаемоста. :D

40

:))

преди 4 години

До 42 АнонименЕхаааа ! чл.71 Народните представители сами си гласуват/определя възнаграждинията!

39

Анонимен

преди 4 години

Българската конституция си е доста по добра от руската Факт пък и има да решава по малък кръг от проблеми съответно и е и по лесна за Правене оделно че и юридически е бая по изпипана от руската

38

Анонимен

преди 4 години

До 39 първо Термините (материнския капитал )са си баш децките + вид заем Второ пълния размер демек 466 017 рубли са чак за трето При второ са с 145 000 по малко а сами за Първо са 198000 Имай предвид това е Годишно а заемната част от (материнския капитал ) е ЕДНОКРАТНА . че и трябва да се връща ... подронностите са важни ...Примерно Унгарския вариянт е 10 пъти по добър от руския който чак с тия мерки горе доло се изравнява примерно с тоя който е в България не че нашия е добър де...

37

ВВ Путин

преди 4 години

Да, ставам едноличен диктатор (не, че не бях и преди) но пък давам безпланта супа на децата и по няколко рублички отгоре на запалата.

36

До Анонимен 35

преди 4 години

Отпреди тези пари се даваха след раждане на второ дете, сега след първо. Отделно ще се плащат пари за второ и трето деца. Детските са се изплащали и пак ще се изплащат всеки месец. В България кога това ще стане? Кога ще започнат да насърчават раждаемостта?

35

гр. Сталин (Варна)

преди 4 години

Путин, като човек от старата школа на КГБ, няма доверие на никой. Не може да разчита на някой, както направи Елцин с него, да гарантира неприкосвеността на семейството му след като слезе от властта. Явно се върви към казахстанския сценарий - де факто Назарбаев командва а президенската институция е една куха структура. Путин определено отслабва Президенството в Русия но също каза, че може да има и допълнителни промени.

34

М, да ...

преди 4 години

Борисов какво рече за инициативата на САЩ да се промени БГ конституция?пп в Русия решават и променят Конституцията, в БГ има само намерение за промяна и то от външни фактори, а от страна на правителство мълчалива съпротива!

33

Анонимен

преди 4 години

Никога бг правителство няма да признава успехите на Русия.Защото са клекнали пред САЩ.Имат американски паспорти.Купуват газ у тях.Както винаги,застават на сянка...Историята ще ги помете..

32

Анонимен

преди 4 години

Защото тия 466000 рубли са при Трето дете и са Годишна а не месечна помощ Демек около 350 лева на месец ... не малка част от тях са и заем верно безлихвен но трябва и да се връщаТоплата храна разбирай паница супа дори неси струва да се коментира Освен за тоя който докопа бюджетната поръчкаПроблема не е че рускините малко раждат а че нераждат в русия Бягат от нея...Дявола е в подробностите ша знаеш ...

31

Анонимен

преди 4 години

The Washington Post (США): теперь это мир Путина

30

Анонимен

преди 4 години

Путин ще става като Меркел и Борисов. Мандатите пречат на добрия държавник.

29

Дядо Петър

преди 4 години

Абе, по-добре е московският ЛилиПут да се обяви за цар-бащица.И да върне за руските "граждани" крепостничеството. Което очевидно заслужават, щом още го търпят.Както и ние заслужаваме феодализма на Гробарската мафия, щом я търпим.

28

Анонимен

преди 4 години

Защо изпускате най-важната информация от доклада на Путин? 466 000 рубли за раждане на първо дете, безплатна гореща храна на всички деца от начално училище. Кога в България започнат да насърчават раждаемостта?

27

Анонимен

преди 4 години

Я и тоя е гном Къде ги намира вова такива дребни джендърчета то ясно че е комплексар ама чак пак толкоз

26

Loyko

преди 4 години

Руска демокрация....Ако това не е диктатура,здраве му кажи.Кога най после ще прогледне този народ?

25

Кефф

преди 4 години

Най-великото нещо в човешката история е създаването на Еврейската държава.Другото е без знчение.

24

Анонимен

преди 4 години

Оставката на правителството на Димата Айфончоф изглежда като изискан византийски ход. Заявената промяна на конституцията на РФ е безкръвна революция отгоре-надолу. Честито, Михаил Владимирович! Да ви върви по вода!

23

Анонимен

преди 4 години

*** президент Ми,xлюзин премиер Нямат бъдеще

22

Анонимен

преди 4 години

На тоя ***... Дянков му бе началник няколко години