15

Хан Тервел

преди 4 години

С появата на Джеймсбондовица идва и краят на 007...и на терена ще изгрее неговия източен колега Емил Боев!

14

Анонимен

преди 4 години

A хората очкваха наноспининг на теломерази и много стволови клетки...Жандар един вид.

13

Анонимен

преди 4 години

Жена професионален боксьор ще набие един средностатистически мъж. Обаче мъж професионален боксьор може с един удар да прати жена професионален боксьор на оня свят. Холивуд обаче много държи във всеки филм да ни показва, как жените и мъжете са равни по физическа сила и да показва жени физически пребиващи мъже. Въпросът е кому е нужна тази пропаганда и какво позитивно носи на Света това възпитание?

12

Анонимен

преди 4 години

Кому са нужни тези "силни женски образи"? Защо трябва един художествен филм който е създаден да забавлява хората да бъде политизиран с темата за политическата коректност, феминизма и мултикултурализма? И не разбирам защо мъжете и жените не могат да имат различни силни и слаби страни и да се допълват като половинки, а трябва постоянно да ни показват жени проявяващи физическо насилие над мъже за да ни втъпляват, че жените имат еднакво силна физика с мъжете. Нещо което биологически не е вярно.

11

Анонимен

преди 4 години

Има мъже които искат да ги бият жени, да си лакират ноктите, да носят къси полички....не бъдете тесногръди бе! Къде остана прогресивността ви?

10

НПО

преди 4 години

Може да е мъж но поне да е черен гей а шефът му 'М' да е жълт травестит. В противен слуай ще уведомя централата в Брюксел за нарушаване на човешките права на веганите.

9

срр

преди 4 години

Да бе,те Джон Конър думнаха,колко му е да изпаткат и Джеймито .Кой знае коя л-е-с-б-и-й-к-а чака за ролята

8

Анонимен

преди 4 години

ДЖЕЙМС БОНД Е МЪЖ И ЩЕ ЗАЛАВЯ РУСКИ ШПИОНИ БАБИЧКИ КАТО ХИЛЪРИ КЛИНТЪН.

7

Анонимен

преди 4 години

Джеймс Бонд винаги е бил мъж. Няма друга алтернатива.Такъв е създаден. Както и доктор Уотсън от романите за Шерлок Холмс. Вече биде направено великото извращение Уотсън - жена и видяхме какво стана. Нека това да не се случва и с Бонд. Защото вече наистина ще си помисля че парите не само управляват света но и го карат да изтрещява. Класиката не се пипа грубо и не се изкривява. Някои неща трябва си остават такива каквито са.

6

МекоКитков

преди 4 години

Предлагам да е мъж с розова перука и рокля, каращ БМВ.

5

Анонимен

преди 4 години

"В следващия филм за Бонд актрисата Лашана Линч ще играе женски агент 00..."===Чистачка на WC?

4

Гюро Кюмюро

преди 4 години

Мдаааа, почнахме да я втасваме... Нещо аз ли остарех или нещо света се обърква, ама яко... Кво им става на народа, не знам. Не ми харесва накъде бутаме природата, изкривяваме основни правила на "мъжкото" и "женското" начало. Кога ли земята ще рече "айде стига тголкова" и просто ще се оттърска от нас?

3

Анонимен

преди 4 години

Направо *** от африкански баща и скандинавска майка с китайски дядо и еврейска баба че да няма обидени

2

КОС

преди 4 години

злодеят ако е жена КРАЙ с филма

1

Анонимен

преди 4 години

хахаха подвили са опашки след няколкото катастрофални феминистки изпълнения :)