20

Докога ?

преди 4 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

19

До 16

преди 4 години

Каква немилост,това е театър,който го играят двамата,за да може Путин да е Президент до смърта си ,както е прието в СССР и както винаги след това предишният е ,,предател" и с култ към личноста Ще поживеем, ще видим!

18

До 13

преди 4 години

Ти си чел хумористичната страница !!!....И за това 100% от децата на руските висши държавници,са западни възпитаници.Завършили са и завършват в Англия,САЩ,Германия,ШвейцарияУчат там,имат къщи и имоти и след това живеят там Родителите са патриоти и казват че Русия е 1,но пращат децата си там,до едно ,без изключение. Кое тук е влиятелно и могъщо бе юнак? Ти не виждаш ли че една карфица като хората не могат да ,,сделат"Интернет,IBMqApple,Tesla и новите технологии техни ли са?Каква точно кариера...

17

Анонимен

преди 4 години

Русия -една развита демокрация,няма нито един против/.

16

Анонимен

преди 4 години

Медведев изпадна в немилост, след като отказа нова рокада с Путин.Дали Путин няма да си измие ръцете за мизерията на руския мужик и престъпленията в Донбас и Сирия ?

15

Анонимен

преди 4 години

Путин нарежда, КГБ'то изпълнява, а мужика се подчинява !

14

Анонимен

преди 4 години

Има си хас! Кой го избра-императорът ,а не народа!!!Командата е : Изполняьт,молмать не разсуждать !!!

13

Анонимен

преди 4 години

До Има майтапОнзи ден списание U. S. News & World Report оцени световния рейтинг на Русия. Русия оглави рейтинга като страна, в която е най-добре да започнеш кариерата си, зае второ място в рейтинга за най-могъща държава и четвърто място в рейтинга за най-влиятелна.

12

Св.опашка

преди 4 години

До ,,има майтап,,А в Щатите колко е бе разбирател?

11

Анонимен

преди 4 години

До 7 "ще търси персонална отговорност от министрите за изпълнението на националните приоритети."Превод : за всички провали са отговорни лошите министри,които ще бъдат арестувани и съдени. Всички успехи се дължат на Путин.И в България е така. За провалите са виновни министрите за всички успехи ББ.

10

Има майтап

преди 4 години

До няма майтапКое и е силното на русия, 8-те евро помощ на месец за безработни ли?

9

Няма майтап

преди 4 години

И Путин беше не известен когато стана Президент но възроди и направи Русия силна,така че ни чакат интересни дни.

8

Зозо

преди 4 години

Абе да попитам руските ***-атакисти, защо пРезидента не обели 1 дума за строежа на руски тръби с арабския заем от 2 милиарда лева? Нещо да пусне фенера, да освети. Мълчи като бит гей.

7

Анонимен

преди 4 години

Михаил Владимирович Мишустин е роден в Москва на 03 март 1966 г., технократ, защитил дисертация, притежава научна степен, доктор по икономика. Едно от първите му заявления, че ще търси персонална отговорност от министрите за изпълнението на националните приоритети.

6

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоТова зависи и от степента на еволюция на хората.В Китай, като се премахваха ограниченията на мандатите за Си имаше 2 или 3 против.Референдума за конституционните промени в Турция мина с 51 на 49 %Аз дори съм изненадан, че в Русия е имало въздържали се. Все пак е напредък

5

Анонимен

преди 4 години

лошо - нещо се готви и няма да е добро

4

Зозо

преди 4 години

........При вота нямаше нито един глас "против".........Остана и да има. Така е в диктатурите. Каквото каже КГБ аятолаха, това е:))))))))))

3

pimpas

преди 4 години

До Анонимен е интелекта си личи всякак.

2

Анонимен

преди 4 години

"Те предвиждат разширяване на правомощията на парламента за сметка на президентските, превръщането на Държавния съвет в конституционен орган и приоритет на руската конституция над международното право."Това добре ли е или е зле?Защото иституциите им са американо-английски там,дори Думата.

1

Анонимен

преди 4 години

Какво лъснато теме,прилича на яйце в главта