15

Анонимен

преди 4 години

нали отменили намаляване на присъда?тук имаме рецидив, с утежняващи условия - алкохолНа са "условия", а "обстоятелства"!! Ей, не го научихте този хубав език!

14

рускиня

преди 4 години

нали отменили намаляване на присъда?тук имаме рецидив, с утежняващи условия - алкохол

13

Анонимен

преди 4 години

Ама как пиян, с превишена скорост, убит и още една пострадала и 4 години и 6 месеца. Що за абсурд.--------Ами те са му били съучастници. Предполагам някаква ромска фамилия.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

"... при рецидивисти и в случаи, когато последиците от шофирането в нетрезво състояние са тежки, може да бъде наложена забрана (за шофиране) за неограничен период от време.".

11

Sichtpunkt

преди 4 години

За каране в нетрезво състояние в Германия не законите са много строги. "Когато концентрацията на алкохол в кръвта надвишава 1,1 промила, водачът е абсолютно негоден да участва в пътното движение. Преминаването на границата е свързано с подвеждане под наказателна отговорност по чл. 316 от Наказателния кодекс. Законът предвижда налагане на парична глоба или лишаване от свобода в период между един месец и една година... "

10

Анонимен

преди 4 години

Ама как пиян, с превишена скорост, убит и още една пострадала и 4 години и 6 месеца. Що за абсурд. Хайде, съдията няма как да избегне това намаляване с 1/3, ама да вземе да му прасне максималната присъда поне. Да не говорим колко е нелопо това лишаване от книжка за времето, през което е във затвора. З глобата да не говорим - няма ли и граждански иск към наказателния?

9

Хюго Бос

преди 4 години

Копаем дъното с тази никаква правна система. Вижте в Гърция какви наказания въведоха за пиян убиец зад волана- доживот.

8

сигурно

преди 4 години

В САЩ ЗА УБИЙСТВО НА КУЧЕ ИЛИ КОТКА ДАВАТ ПО ГОЛЯМА ПРИСЪДА !

7

До 4

преди 4 години

Щом го осъзнаваш, явно няма да се наплюскаш с ракийца и да тръгнеш да шофираш. От независещи от теб инциденти Господ да пази.А при случаи като тоя пияния не трябва да има споразумение, а завишаване на присъдата.

6

vlady

преди 4 години

До ГАДОСТОсъдените по непредпазливост излежават присъдите си в общежития открит тип, където няма много ***, битовите условия са сравнително добри с някои изключения, разрешава се работа на външни обекти без охрана както и посещение на културни и спортни мероприятия извън общежитието, дават се два дни домашен отпуск на месец при добро поведение и т.н. *** рядко се задържат в такива заведения, тъй като обикновено имат проблеми с дисциплината и не им се работи и ги местят в закрит тип.

5

vlady до Лодка

преди 4 години

По закон трябва да лежи поне година и половина, ако не е бил задържан под стража досега.

4

Лодка...

преди 4 години

Не държавата, а съдът е за......След 1г. ще излезе на свобода,заради добро поведение и...това е -БГ-съд. Не се коментира повече.

3

Ельоменат

преди 4 години

Важното е , че Иванчева ще лежи 20 години за недоказан подкуп.

2

Реалист

преди 4 години

Няма такава държава, може виновният после да осъди държавата за лоши условия в затвора. Подигравка...

1

Анонимен

преди 4 години

Нямам думи с такива присъди за пияни убийци излиза, че това е най-лесния начин да се оттървеш от някой. Газиш го след това пиеш 200 грама екс в колата и после е ясно особенно, ако си с чисто съдебно досие.