8

Рашо

преди 4 години

Отсега да знаете, преди да правите секс със някоя "мома", първо проверете дали е пияна, щото после ще ви обвинят че сте я упоили и изнасилили. Така че винаги си носете дрегер.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе некой насила ли ги е накарал да отидат в апартамента му. Тая па чак от Унгария се вдигнала да му седне на таааците. Аз разбирам Изнасилване когато с бой и отвличане са принудени да отидат при него. Те отиват доброволно не са ли знаели че ще хапнат дебелия или са си мислили че ще му оберат паричките и ще го оставят да спинка. Когато задавам въпроса. Жената Човек ли е много Човеци вдигат рамене.

6

Анонимен

преди 4 години

В затвора *** ще му се зарадват и без валиум.

5

защо ще го съдят?

преди 4 години

кпгато правешкия принц Владимир Живков организираше групови изнасилвания на студентки в София една от жертвите беше унгарско момиче. Изнасилените българки не смееха да се оплачат, а нямаше и на кого защото комунистическите служби защитаваха престъпници като Владко, но с унгарката се разпали дипломатически скандал.Живков не го осъдиха разбира се, но България заплати на жертвата 10 милиона валутни лева, а Владко го скриха в Швейцария, днес този изнасилвач притежава над $300 милиона крадени от БГ.

4

До Митев

преди 4 години

Митев кога ще можем да се видим лично ти и аз?

3

истината

преди 4 години

Отишла сама в тях,пила алкохол какво друго може да очаква?

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам тоя, че не е в ред щом не знае как да си поиска е ясно, но тези които са отишли в дома му посред нощите какво са мислели, че ще правят комикси ли ще разглеждат???

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПСИХОПАТ