8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Би ли ни описал/а себе си за да знаем как трябва да изглеждат истинските красавци/ ици? Защо се държиш като *** /чка? Момичето си е много хубаво има много добри гени и има бъдеще в модната индустрия. А ти? Що за бъдеще те очаква? Всъщност това не ни интересува. Не сме дошли тука да злобеем за наше удовлетворение. Това явно е твой приоритет.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия които са писали статията говорят сякаш за нея е настъпил краят на света. Аз просто мисля че това е бил поредният,не истинският. Още повече че е някакъв богат лигльо, какъвто изобщо не й трябва. А истинският ще се появи, тя още е много млада всичко сега предстои.

6

Анонимен

преди 4 години

Да си намери някой Ален Мак тогава!

5

House M.D.

преди 4 години

А коя е тази привърженичка на господин Бойко Методиев Борисов с име Кая? С какво е прочуто името й и къде го е прославила?

4

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Смеете се ама тоя Пийт е праскал Ариана Гранде и най-вече Кейт Бекинсейл. Житово доказателство че жените искат шут в живота си, па макар и да му хлопа дъската, важното е емоции да има.

3

Анонимен

преди 4 години

Криво отрязани коси, външен вид все едно пие и друса по цели нощи, неадекатен поглед, някакво цвете половин метър си сложила на главата...Честно Откъде ги намирате такива?

2

Анонимен

преди 4 години

С външен вид на *** останала сама? Не може да бъде.

1

zeus

преди 4 години

Не я знам коя е тази, ама чичко Гугъл каза, че е на 18 години. С тези тоебички под очите изглежда живее на пълни обороти, с много алкохол и наркотици...