32

Анонимен

преди 4 години

Успех на Кубрат ! Да зарадва истинските българи с една световна титла в този тежък спорт !

31

Анонимен

преди 4 години

До 5 Възрастен...Язък че си любител на бокса, а не знаеш елементарни неща! Какви 5 шампиона имало в момента в тежка категория, бе?Има 5 пояса, които се държат само от двама човека- Дионтей Уайлдър притежава единия пояс, останалите 4 са на Джошуа.

30

Един дядо от село

преди 4 години

Успех Кобра ! Обедини балканите с тази титла ! За теб ще викат всички !!

29

Чочо

преди 4 години

Попитали един луд защо се блъска по главата с камък и не го ли боли , а той отговорил : Боли ме , ама в промеждутъците ми е много гот . Та и при боксьорите е същото .

28

Анонимен

преди 4 години

Най-големия е Дионтей след това фюри и тнт.Джошуа е 6ти в моята класация и пак прибира по 50 милиона на мач - няма никаква справедливост в бокса а и всички са на зоб.

27

Анонимен

преди 4 години

Тренирай и дай най-доброто от себе си, пък да стане каквото ще стане!Успех Кобра!

26

Анонимен

преди 4 години

Изметта се занимава с бокс.

25

Плюмките пак започна

преди 4 години

ха да плюят! ***, по себе си ли съдите, че Пулев ще се уплаши. Зад копченцата сте отворковци, излезте пред него да кажете, че е страхлив. Дрисльовци, ще напълните гащите без да ви докосне!

24

Разногласия

преди 4 години

Всеки коментира, като се поставя на негово място. Според някой, би избягал, според дриги, думата си е дума, заслужава аплодисменти.

23

запознат

преди 4 години

Значи през април нашия ще получи някаква контузия ... бас хващам

22

Анонимен

преди 4 години

Кубрат самочувствието му е по-голямо от уменията,но все пак е мнодо добър боксьор.Пожелавам му успех.Ще гледаме.

21

ЩЕ ИЗБЕГА ПАК

преди 4 години

Помнете ми думите!

20

Чочо

преди 4 години

Да не си крива душата и аз гледам бокс , ама винаги се чудя , как интелигентни и мислещи същества , каквито сме човеците могат да се блъскат безпощадно като разгонени *** и се питам всемирния разум затова ли ни е сложил глави на раменете , та мозакът след тежките удари на противника да се превръща в пихтия . След като човечеството достатъчно поумнее , ще се срамува , че е допуснало в миналото си подобни гадости .

19

do 999

преди 4 години

Не съм длъжен да подкрепям никой, най-малко пък Пулев.

18

Анонимен

преди 4 години

представяте ли си КОБРАТА ако беше гръцки гражданин или сръбски каква еуфория щеше да има сред тях за тях тои ще бъде национален герои още преди мача а тук простащина. завист половината българи ще се радват като малки тиквички че е паднал затова навсякъде ни мразят по света ако можем да направим мръсно на някого или да плюем го правим с голяма страст РОДОЛЮБЦИ ако ви има подкрепете с цялото си сърце и душа КУБРАТ тои го заслужава

17

Анонимен

преди 4 години

Вече няма мърдане!Ако и сега се откаже,срамът ще е голям.

16

Март

преди 4 години

Кубрат е голям и има моето уважение! Може от време на време да прави тъпотии тук и там и да се изказва необмислено по този или онзи въпрос, но се занимава с това, което му харесва, живее както му харесва и нека бъдем честни - щом го е докарал до претендент за световната титла, явно е добър.Не бих насърчил децата си да се занимават професионално с бокс, заради бруталността на този спорт, но аз съм фен на тази игра и уважавам хората, които я правят, залагайки здравето, а понякога и живота си.

15

Анонимен

преди 4 години

Кобра да не се въргаляш пак по земята като с Кличко.Този не е като с предишните мешки с които се би.

14

Свиреп

преди 4 години

Абе, предвид последния мач на Джошуа, как пърхаше като пеперуда пред мексиканското кюфте, изобщо не изключвам успех на нашия.

13

Анонимен

преди 4 години

Поредния ниско платен драскач,който хвали селяни и мутри.Ако така изпитваш невероятните си емоции,значи си от приватите,които само футбол им е в главата.