99

Анонимен

преди 4 години

ей тука едни критикари на путин пишман "демократи"ако случайно дойде на власт в българия - не само ще му изближат зад.никаами ще консумират и съдържимото както правят в момента на банкянскйя отровтител на страната нивсички са за рециклиране ама не знам дали и за тор ще станат - толкова са отровнигосподи помогни на страната ни- оттърви ни от тая гербава помия

98

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо на страниците на това издание постоянно се анализира Путин и Русия през погледа на ЦРУ издание, и много по малко внимание се обръща на нашият господар САЩ и естествено България.Тук ББ е на власт с неговата мафия от десет години, страната тъне в мизерия и ако хората не работят невън сме живи загинали, но на Руските теми и критики по големи експерти от нашите специалисти няма. А това колко Путин ще е на власт пък въобще не е на бай г а н я работа.

97

Анонимен

преди 4 години

До 96 Ти не ми разправяй за руснаците, а ми виж как живее народа в България - 54 % от българите са на заплати от 600 до 800 лв, което означава мизерия, а един и половина милион пенсинери са с пенсии от 200-300 лв. Сега Путин отпуска месечни помощи за дете от 80 долара плюс 7500 долара помощ при раждане на първо дете и безплатна топла храна за учениците в училищата. За младите семейства в Бг това е само мираж. А цените в Русия са по-ниски от Бг. Така че кой е за съжаление?

96

Ай стига Ве..

преди 4 години

Владимир Путин Най ДОБРИЯТ ПОЛИТИК НА СВЕТА !!!:-) и .

95

Анонимен

преди 4 години

До МишоМишо не си прав,когато Англия и Франция искаха да унищожат окончателно Турция, точно руснаците им помогнаха на турците,да не загубят войната,а да спечелят,иначе досега нямаше да съществуват изобщо като държава турците,пак благодарение на руснаците - гърците в днешна Турция не бяха избити,(както бяха избити и изклани българите от европейската част на днешна Турция),а пуснаха гърците да се преселят живи в днешна Гърция.

94

Анонимен

преди 4 години

Русия се управлява от англоамериканци,тъй че ,не се пънете излишно!Аз лично съжалявам руснаците,те не заслужават такова мачкане и мизерия на голяма част от населението.Пожелавам им един по-добър живот!

93

НОВ СВЕТОВЕН РЕД !!!

преди 4 години

я питайте Медвед4о хао-мени-доларс са му платили????????да се нацупи на Владимир Путин ?Ако не беше Володя !сега щяхме да бъдем, поредния хамериксански ФАЩат.КОНТРОЛ НА ВСЯКА ЦЕНА !!! срещу продажниците БОГ СНАМИ БРАТЯ :-)

92

Анонимен

преди 4 години

До 85 истината боли - Не се прави на професор. Русия наложи на Османската империя Санстефанския договор и очерта границите на Санстефанска България, но на Берлинския конгрес другите велики сили наложиха на Русия да отстъпи, защото не искаха силна българска държава. Сготвиха ни Англия и Австро-Унгария с помощта на Германия, а България беше разкъсана на 5 парчета. Освен Райхщадско споразумение, има и Лондонско съглашение от 18-30 май 1878 г.

91

Анонимен

преди 4 години

Dа не мислиш, че тия дето тука плюят по Русия и Путин са българи? - Разни иръпшани

90

Анонимен

преди 4 години

задънали до гуша в тинята и бок.луко коментират путиндето като му чуят името американците се стряскатами комунтирайте си бочето от банкя дето постоянно ви долива помийната яма в която ви набутанещастен народ

89

Ninov

преди 4 години

Абе не е ли срамно - новини за човек с такава фамилия .Малко цинзура не го споменавайте че като прочетем за него и човек се сеща все за .......

88

Чико

преди 4 години

Вечна вечна колко да е вечна като той е на години дето наднича в мавзолея

87

бг-русия

преди 4 години

путин си е путин много направи за русия а наще какво направиха един автобан путин ви даде южният поток за да печелите и се отказахте българина страда от простотията си от неграмотноста си а и отгоре натова се смеете над путин като че ли сте повече от него путин е президент на независима русия а бг дори не е зависима от само себе си зависима е бг от ес нато сащ от три организации това е срамно каквото го правите спрете се стига

86

хахахахахааа.....

преди 4 години

До Така е ..Сладки и *** българи.........

85

Мишо

преди 4 години

До истината болиБоли болната ти глава. Берлинския мирен договор и иницииран от съюзниците на Турция притеснени от нарастващото влияние на Русия и от страха на загуба на пазари. Защо така загрижената Европа освободи всички католически държави, а нас пропусна, та чак ни забрави?!

84

Мишо

преди 4 години

Да и какво от това?!

83

истината боли

преди 4 години

Руските власти ни сготвиха предварително с руско-австрийската Райхщадска конвенция от 1876 - там ни разделиха на Мизия и Румелия, защото не искаха България да се доближава до Цариград. Берлинският конгрес от 1878 само подпечата това, което Русия предложи на Австрия през 1876. Добронамереният Игнатиев с неговата благородна Санстефанска България не е могъл да направи нищо срещу задкулисните договорки и тайните домогвания на по-високо руско ниво.

82

Анонимен

преди 4 години

ДО 67 1885 - Къде ти е единна България, бе, човеченце. Тракийските българи бяха подложени на геноцид и прогонени от своите огнища, българите в Гърция бяха асимилирани, а в Македония - отродени. Единна България е санстефанска България, която беше проиграна по престъпен начин.

81

ku4an

преди 4 години

добре бе ***, дали газта от сибир ще се продава от руски олигарх или американска компания няма значение, цената се определя от борсите ? Руснаците кой ги управлява и дали са богати ли бедни е ирелевантно за бг селинджъра.

80

пука ми

преди 4 години

Путин направи доста пачки от договорите които сключи Елцин. Проблема му е като на всеки руснак, че после плюе в кладенеца от който е пил вода.Но така по-зле за руснаците.