13

Ха-Ха

преди 4 години

Изпапкани.

12

Анонимен

преди 4 години

Сидеров кога ще вдига стачка.

11

???

преди 4 години

Защо твърдят, че със зелен номер са на загуба, а не на печалба? Зеленият билет би трябвало да го купуват хора, които вместо с колите си, ще пътуват с градския транспорт, т.е. това е допълнителен приход, а не загуба.

10

Гост

преди 4 години

Няма как да се изхарчат продуктивно,тфябва да има кражба,а ако се вкарат по предназначение да се подобри нещо няма как да се краде.Но да ни е честито ние си ги избираме.

9

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте,ако не могат да бъдат изхарчени,със сигурност ще бъдат откраднати!

8

Анонимен

преди 4 години

Само гепат колко пари за зелени иновации и проекти строшиха а София става все по мр.сна и грозна заприличала е на град от средна Африка.

7

Къде е логиката

преди 4 години

За безплатен транспорт в дни със замърсяване няма пари, но за доказано неефективни и безполезни филтри по коптори и бараки има? Ами логиката е в джоба на тези дето разпределят НАШИТЕ пари от НАШИТЕ данъци.

6

Анонимен

преди 4 години

До Аксел РоузДа, но сега пък някои линии на градския транспорт са мръсни, даже миризливи...

5

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно парите ще бъдат похарчени другото е въпрос на тълкуване.

4

Софиянец

преди 4 години

Общинари, разберете, че трябва да се строят многоетажни паркинги в центъра на големите градове и в районите! Обикалянето по улиците за търсене на място за паркиране също замърсява въздуха. Вижте в Скопие - едни македонци са построили супер модерни многоетажни паркинги, ние да не можем! (Или управниците не искат?) И стига с тези сини и зелени зони - това е обир на гражданите без влагане на никакви пари!

3

селянин

преди 4 години

ами направете така че цената при пътуване с обществен транспорт да е по евтина от личния защото сега е обратното пък и всяка сутрин да участваш в групов секс си е малко мазохизъм

2

zeus

преди 4 години

Детските градини от 12 години ги строят, ама пак към 6000 деца не могат да се класират. Зеления билет е пълна глупост, при силно замърсяване ГТ трябва да е безплатен.

1

Зеленчук

преди 4 години

Зелен билет или зелена карта+виза, изберете сами.А за милиардите не се притеснявайте, ще се изхарчат(изпият и изядат) и без вас.