81

Пантарей

преди 4 години

Едно е сигурно: един ден и Путин ще напусне Кремъл. Всичко се мени, нищо не е завибаги, няма незаменими. А дали ще плаща за всички проблеми, в които набута страната си ще се види; но е много вероятно предвид руската традиция с короната да пада и главата.

80

Анонимен

преди 4 години

Ле леее...новият министър председател на Лилипутин е абсолютен комунистически дръвник.

79

Скептик

преди 4 години

Пъпчивите жендури силно любят да пишат за Путин. Алооо онанисти.....да не би някога да сте били заплодени от него, та само за него квичите.

78

Анон

преди 4 години

Ще му духате прахоляка на Путин! И срещу него да бягате, пак не можете да го стигнете!

77

Анонимен

преди 4 години

Путин опитва да се защитиопитва, ама скоро ше го провесят на някой стълб пред Кремъл.

76

Калоян

преди 4 години

До АнонименПечели Путин, но не и руския народ който извън Москва и Санкт Петербург тъне в мизерия и комунизъм. Не могат да си позволят да отидат до съседния голям град. Да, голям тупаник, но го стоварва на Собствения си Народ....

75

Анонимен

преди 4 години

Ами това е силата на Путин и затова винаги печели.Западните аутсайдери само лаят като бесни оинчери и съответно нищо не правят,защото са им къси пишленцата.Докато Вова си седи кротко в Кремъл,гледа им с насмешка сеира и тихомълком,неочаквано и без прдупреждения им стоварва поредния тупаник по грозните муцуни.

74

Анонимен

преди 4 години

Брекситърите да си гледат тяхната паница и да не плачат на чужд гроб, че станаха за посмешище на целия свят с техния брексит.Русия ще се оправи и без техните безценни съвети, както се оправяла досега.

73

фром раша уит лове

преди 4 години

Ой Жу-Жи Жужана,Моя единствена,Чуй мойта песен, чуй моя глас,Само теб обичам ааааааааааааааазааааз!

72

Анонимен

преди 4 години

Абе тука некакви сорошки мишлета взели да "обсъждат" действията на новия Император на света.Хайде обратно в мишините и по-полека с напъните ,та да не се опуснете.Един пък дори сънува разпад на Русия.Нема да видиш тази си мечта,джендърко,няма.И си преобуй гащетата,че яко са се намокрили докато си сънувал.Пък и лошо мирише.

71

Анонимен

преди 4 години

Поредната партенка от жужана, в която могат да повярват само русифилистичните чебурашки. За останалата част от света, ясно е какво се случва - императорка Жужана ще ги управлява вовеки веков.

70

Олд

преди 4 години

Има ли още някой на когото да не му е ясно че джуджето ще напусне Кремъл само с краката напред.

69

Анонимен

преди 4 години

Българското русофилство е много злобно към перестройчика Горбачов и много любвеобвилно към переКройчика Путин. Явно дърленето към запада е особено на почит сред русофилите, защото това е единствената разлика чежду перестройчика и перекройчика всичко останало си е същия батак.

68

Анонимен

преди 4 години

тия у перник да направят демонстрация пред руското посолство - путин е виноивени ония дето ги тровят с *** също- путин е виновена гербавата помия дето се занимава с крадене и оплюванемястото и е заедно с главния боклучия да бъдат заровени там

67

Bлк

преди 4 години

*** глупостите и злобата. Само долен американец може да го напише, а вие да му пригласяте.

66

Анонимен

преди 4 години

Махнали Димата и гласували за новия премиер Мишата без нито един против, щото така им наредило "демократичното" жуже. Честита "промяна" ***!

65

Анонимен

преди 4 години

Явно руснаците няма да се отърват от бясното комплексирано джудже.Ама те са свикнали на гнет и мизерия.

64

Анонимен

преди 4 години

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!

63

хахахахааа.....

преди 4 години

До Двореца СмолнийОт къде знаеш?

62

Двореца Смолний

преди 4 години

Руснаците Никога няма да са щастливи, след като знаят, че някой може да живее по-добре от тях. И затова Фрустрацията е постоянно състояние на духът им. Не са Способни на ПРОГРЕС..............