38

Анонимен

преди 4 години

Сняг не се задава в близките 10 дни - и за нас, и за цяла Европа. След това вече става късно - денят непрекъснато расте.

37

Анонимен

преди 4 години

И Банско им нанесе едни поне 100 милиона загуби..., че едвам с еколозите спряха лифта ама нищо не се знае може и да построят втора гондола и австрийския туризъм да потъне още стотина милиона... Трябва да си закрием Банско и да помогнем на австрийците и на Алпите...

36

бай Миле

преди 4 години

Абе дайте на цеко да построи 10 кабинки на банско, 5 нови лифта на Витоша и да изсече всичко около Алеко за писти... че даже и една просека от Алеко до Драгалевци и Бояна, та да може скиорите директно вкъщи да се спускат. Гарантирано веднага след това снегът ще дойде!

35

Жоро

преди 4 години

До \m/ 22 Още ли 'перат' пари в България?-сигурно пак ще ми изтрият писаниците. Много често ми изписват-"вашият коментар ще бъде заличен".Преди много години го наричахме цензура.Аз мислех,че в БГ социализма е "***"-или нещо бъркам?

34

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 32 Хората(учените),коити не лъжат,не намират трибуна да говорят за това.Всичкото е една Голямата Измислица-Климатични промени.Напъна е за власт и пари-но си остава една голяма лъжа за вярващите наивниците.

33

Анонимен

преди 4 години

Всяка година ходя по 2-3 пъти на ски из Алпите. По Коледа и Нова Година бяхме в Швейцария- много сняг, разкошни условия. За съжаление, обаче, наистина има климатични промени и то драстични. Ледниците вече почти ги няма, ниските курорти не са това, което бяха. Не отива на добре този свят, затова живейте. Ходете по екзотични почивки, харчете си парите с кеф. Не важи за хейтъри, нискоквалифициран персонал и люлинчани.

32

Анонимен

преди 4 години

Да бе те циллични промени а немският дизел много чист.

31

Анонимен

преди 4 години

По нашите земи има данни, че е било само лед. Има останки и от тропически животни. Климата се променя и без намесата на човека, и независимо от неговото желание. Та разни дето вместо да ходят на училище и да вземат някой друг урок по естествени науки, обикалят света и тормозят работещите хора с приумиците си. Кат са толкова ербап да престанат да ползват разни електронни джаджи, интернет, спортни дрехи и т.н. И да напуснат градовете! Всичко друго ми изглежда фалшиво.

30

Иван

преди 4 години

Милионерите реват, че не им дават още пари ? В какъв свят живеем не е истина.

29

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

в МОМЕНТА ЕВРОПА Е АТАКУВАНА С ТЕЖКО УВРЕЖДАЩО ОБЛЪЧВАЩО ОРЪЖИЕ НЯКЪДЕ ОТ СЕВЕРО ЗАПАД..Експерти от САЩ Русия Япония Китай и Брюксел да включат сателитна техника и да го позиционират веднага. има Закучване на огромни региони с цел трайно непоправимо увреждане..

28

Ягивиж пактия

преди 4 години

Като няма условия зимен туризъм правете летен туризъм бе.

27

aa

преди 4 години

я вижте в Банско как пият синя вода лятото от изкуствения сняг

26

Анонимен

преди 4 години

Алчността е най-голямато бедствие за планетата

25

Анонимен

преди 4 години

Въобще не ми дреме за сезона в Алпите!

24

Анонимен

преди 4 години

Айде, поредната аларма. Климатът се променя откакто има климат, а климат има откакто има атмосфера. Имало е доста по-топли и доста по-студени периоди. През малката ледникова епоха през средновековието е било доста студено. На никого обаче не му е било до ски курорти, хората са измирали от студ. По това време Исландия губи половината си население. За сравнение, преди 2000 години е било много по-топло. Тогава се създават империи, съществуващите (напр. римската) процъфтяват.

23

хе

преди 4 години

Ше заплача...

22

men

преди 4 години

пинокиовците искали сняг и понеже немало сняг било глобално затопляне. ами от екваториална гвинея ако кажат ами ние от 1000 години чекаме сняг тука, глобалното затопляне е от 1000 години. а може би ще ви хареса да стане като в малката ледена епоха преди 200 години (картините на рембранд и бягането в цяла холандия по каналите с кънки). процента на въглероден диоксид в атмосферата е толкова нищожен че щеше да е смешно ако не беше тъжно да се говори за човешко влияние. в момента е като едно време, о дайте да дадем парички на боговете да почне да вали сняг. не вали сняг. о трябва да дадем още пар

21

\m/

преди 4 години

Важното е, че Банско, къде е доста по-южно и по-ниско, ще го правят мега ски курорта на Европа :))

20

Анонимен

преди 4 години

Значи ще режа ДПФ-а, белким по бързо се затопли. Тогава ще ни се удължи сезона на морето, ще им се скапе на тия зимния туризъм и ще идват в наще курорти. Ще даваме по малко пари за отопление и ще ни трябва по малко ток и газ, демек дтаваме по независими от големите. По малко ще се скапват пътищата и по малко пари ще трябват за зимно почистване. Народе махайте катализаторите, всеки махнат катализатор пирон в алпииския туризъм.

19

Анонимен

преди 4 години

А факта, че вече на 2-3 април можеш да изгориш на слънце както през август не се споменава, а и че изсякоха горите и не залесяват също не се брои за фактор.