27

the end is here

преди 4 години

масоните които убиват бебето в чест на молох/демона на който се молят скоро ще подпалят и целия свят . Бъдете готови от разрушението на Дамаск започва апокалипсисът а това което е описано в последната книга на библията се случва пред очите ни !

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всъщност,кой срещу кого се бие там?"Умерените терористи се бият за Израел, САЩ и турция и за унищожаване на християните, шиитите и алавитите.Сирийците, руснаците, иранците и хизбула се бият за Сирия и за спасяване на религиозните мацинства.

25

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktНяма да ти отговори. Неслучайно е излязла приказката "Мълчи като комунист на разпит"

24

анонимен - М

преди 4 години

В по съвременият свят същите сащ и др. създадаха талибаните,алкайда,проекта на запада и сащ - ислямска държава,преврати,оранжеви революции,мюселмански братя с арабска пролет и др.Сеят само зло няма мир и спокоиствие за обикновените хора по света -само експлоатация,дори уж пазарна икономика и в България а само ограничения.

23

Факт

преди 4 години

Всъщност настъплението е доста вяло,на принципа-днес правителството превзема 5 села,утре брадатите си връщат 3,примерно.На месец по един неголям град.Много шум за нищо.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24А кой създаде този конфликт?

21

анонимен - М

преди 4 години

САЩ и една група богати не позволяват на обикновените хора в света да живеят нормално,да са нахранени,винаги целта е била разделяй и владей,създавай хаос и богатей.Обърнете внимание как са замислени и създадени центровете на католиците в България - така ,че в бъдеще да задушат православието.Дънов обучен в сащ ,днес го благутворят - преди 100 г не е успял да създаде секта против правосл религия и защо той - защото е син на варненският митрополит -сина с/у бащата а това продължава в световен мащаб

20

Анонимен

преди 4 години

Ето как Русия ни праща нови бежанци.

19

Анонимен

преди 4 години

"Руски и сирийски самолети са заподозрени за нападенията"--------------------------------------------Пишеш го така, все едно Идлиб е независима държава, а не гнездо на джихадисти.Сирийците са си в своята страна, а руснаците са официално поканени.Ще трепят терорягите и ще си освобождават земята.

18

Анонимен

преди 4 години

"която е под контрола на сирийската опозиция." Брадатите демократични лъжи на медиите. ТОВА СА ТЕРОРИСТИТЕ в ИДЛИБ, това не е опозиция.

17

Анонимен

преди 4 години

Аууу горките терористи , да си приемат в Франция и Белгия и да ги спасът като толкв тагуват.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

"Колко жалко, че лошите руснаци и сирийци са бомбардирали добрите брадати главорези от Тахрир аш Шам (бившата Ан-Нусра, бившата Ал-Кайда)..."Е нали ***, официално съобщи, че избил главорезите и се оттегля от Сирия. А два дни след това се отрече! Как така цяло Алепо главорези? Отговори ми на този въпрос!

15

Анонимен

преди 4 години

Колко жалко, че лошите руснаци и сирийци са бомбардирали добрите брадати главорези от Тахрир аш Шам (бившата Ан-Нусра, бившата Ал-Кайда)...Нека дружно да пуснем по една сълза за убитите джихадисти.

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Всъщност този конфликт,от кой е породен,и защо е породен?Сега сайта е виновен, че си информационен абориген. 2014 година Русия официално поиска от българските власти да осигури въздушно пространство за руските самолети превозващи военна техника за Сирия. Отговорът беше "НЕ". До тогава Сирия беше що годе мирна държава. След това от много градове и най - вече Алепо, останаха само руини. Как пък цял град са се събрали само терористи!?

13

анонимен - М

преди 4 години

А бе имали още от тия ***-убийци на мирните жители на Сирия?Не свършиха ли тези американски наемни диваци,какво чакат сирийци и руснаци ,действай те както американците ,ползвайте техните методи - те унищожават цели градове и села.В същото време се оправдават - война е ,защитава ме нашата американска демокрация по света-по точно по целия свят.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Сега е удобно всеки който бие някой в Сирия, да го набедява за терорист. И Ердоган и той биеше терористи. Лично аз четох как *** след като изби всички терористи, ще изтегли наемните убийци от Сирия. Но той е кypWe и НЕ спази обещанието си!

11

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Според русофилите ,сирийската опозиция били терористи.Абе нали руснаците казаха, чеса унищожили всички .Как тогава да наричаме опозицията в България/БСП/ ?

10

Анонимен

преди 4 години

Всъщност,кой срещу кого се бие там? Толкова време мина,толкова жертви,толкова имигранти,и никой не каза до сега кой за какво се бие там ? Всъщност този конфликт,от кой е породен,и защо е породен? Ако днес.бг не е в състояние да ни информира за най елементарните неща в някакъв си конфликт,просто не го четете този сайт.

9

Владисливово

преди 4 години

В бг няма нужда от ислямска държава и бомбардировки, има герп.

8

Бате Гойко

преди 4 години

"която е под контрола на сирийската опозиция."Така ли им казват вече (отново)?