106

Борнео

преди 4 години

Колкото повече-толкова повече.

105

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 113Очевидно си и доста необразован....дори не знаеш елементарни закони....ако родителите на детето са български граждани дори детето да се роди на Марс то автоматично е български гражданин..а ако един от родителите има документ за уседналост в съответната държава детето автоматично е и гражданин на съответната държава...капиш

104

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен Не бойте се деца тук са включени и % /тите на *** които се броят за българи освен това има и криминални избягали от мокри поръчки от така наречените "самоубийства" ...

103

До 114

преди 4 години

До Анонимен 114Очевидно си и доста необразован....дори не знаеш елементарни закони....ако родителите на детето са български граждани дори детето да се роди на Марс то автоматично е български гражданин..а ако един от родителите има документ за уседналост в съответната държава детето автоматично е и гражданин на съответната държава...капиш

102

Анонимен

преди 4 години

децата ми няма да плащат пенсиите на наглия некадърен партиен връзкар бай балгар чорбаджи или на чалгафон долнопробни.. успех *** велики европеецо

101

Мъдю

преди 4 години

Злобата към родината идва от това, че родината е мащеха. В Англия дали ще останеш на улицата ?

100

Коста

преди 4 години

От 12 години живея във Великобритания.Отвратително е да четеш писания на самозабравили се нашенци в чужбина, повечето от тях абсолютни аутсайдери в обществото. Откъде идва цялата тази злоба към Родината не мога да разбера до ден днешен. Това е основната причина да не контактува с българи там, където живея.

99

Анонимен

преди 4 години

Много от тези деца са с родени в чужда страна и са с чуждо гражданство. Те са германци и англичани от български произход. Ако след време решат да вземат българско гражданство ще станат българи, дотогава са само от български произход. Точка.

98

Анонимен

преди 4 години

Ние взимаме техния ***, те приемат нашите. Танту за танту.

97

неразумни-слабоумни

преди 4 години

Поради какво се срамуваме да се наричаме европейци, след като вече сме премиали в ЕС

96

споко!!

преди 4 години

Та нали вече сме едно цяло? - ЕС княжество? Европеец и българин са еквивалентни!

95

деца-невъзвращенци

преди 4 години

До mnenieдотам ли я докарахме с нашето светло бъдеще - строитеството на комунизма?

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Лондон е кен е фът на европа.......От устата на български лаййннарист в *** на държавата ***.

93

?*8

преди 4 години

До АнонименСпециално на Острова до декември са се регистрирали около 150 000 българи ,които искат да останат там с децата след Брекзит. Съответно най-много са в Лондон.

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Ужас, горкото ти дете, да го накажеш да живее в Лондон. Направо го съжалявам. Дано не го наръгат.Шансовете да го наръгат са значително по-малки отколкото да го блъснат на пешеходна пътека в България или някой джигит да се натресе челно в семейния автомобил при забранено изпреварване! Дано Бог пази всички!

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Кат ви подпукат африканците ще видиш ти колко са правови ;^}Зелник плаши с африканци а в *** му сто поганци!

90

Анонимен

преди 4 години

101, за съжаление, ще трябва да те разочаровам - не са ромски деца. Баш българчета са и за още по-голямо съжаление на нашите политици им е през оная работа как точно да ги върнат тук. Доста по-заети са да точат еврофондове, да уреждат калинки и да издават БГ паспорти срещу жълти стотинки.

89

Анонимен

преди 4 години

В по- голямата си част са ро.мски деца. А тук Просветата прави списъци и праща екипи да ги издирват и връщат в училище. В Прованса масово се закриха училища и детски градини в изцяло ро.мски села и квартали.Пък някои реват, че те източвали социалната система в Бг. Те ги няма отдавна.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Уау, страшен си! Тоя бисер от сборника "Училищен фолклор за 3ти клас" ли го извади?То се живда отдалече че Лаййннярия е третокласна държава а щом си в нея си третокласен или 3-ти клас гражданин.

87

Анонимен

преди 4 години

134000 официално преброени в европа, и то от онеси, родени в българия и преместили се после другаде. а 2 милиона родени в чужбина от началото на промените, вкл. тези в канада, сащ, австралия, нова зеландия и доста други места извън ес? за тях няма ли да помисли държавата?