11

Анонимен

преди 4 години

трябваше да го съдят затова, че наруши всички международни норми и гръмна оня брадатия чалмар. нищо, че оня го заслужава 1000 пъти, това което тръмпела направи е за съд и затвор, той е един престъпник.

10

Аззз

преди 4 години

Много ми е интересно дали ще го преизберат тоя реалити президент.

9

Анонимен

преди 4 години

Запари му под нозете на рижавия. Още ще му запари, ще го сварят жив като жаба, само гледайте...

8

Анонимен

преди 4 години

ТОРНИЯ БРЪМБЪРГ ПЪЛЗИ СРЕЩУ ТРЪМП

7

Анонимен

преди 4 години

Украинските власти трябва да продължат разследването за корупция на сина на кандидат-президента Джо Байдън. Пиндостан трябва да разследва за корупция кандидат-президента Джо Байдън, който е използвал властта си, за да изнуди властите в Украйна да изгонят главния си прокурор, който се е осмелил преди години да разследва за корупция сина на кандидат-президента Джо Байдън.

6

Кефф

преди 4 години

Слава на Израел!

5

Верно

преди 4 години

До АнонименТочно това каза водещ американски анализатор преди десетина дни-"Импийчмънтът на Тръмп ще умре в Сената".И ще умре,защото няма някакво сериозно брожение с/у Тръмп освен в средите на демократите.Тръмп е спорна личност,но икономическата му политика(а тя е най-важна за американците) дава прилични резултати.Докато демократите занимават народа с абстрактни неща.Дето се вика-когато не можеш да си платиш ипотеката и напълниш резервоара,всички "възвишени" идеи отиват по дяволите...

4

Платон Фъшкиев

преди 4 години

Милите ми либерали,толкова напъване,за да стигнат до сената където републиканците са мнозинство!Ами, честит втори мандат на бай Дончо!

3

Анонимен

преди 4 години

републиканците сами се закопават като продължават да поддържат лудия риж кл0ун на поста му. колко щета им направи на външната и вътрешната политика, да не говорим по целия свят какви щети направи... пълна 0ткачалка е тоя дядка

2

Анонимен

преди 4 години

Чудя се този дали не извика Вожда да черпи от българския опит как да остане на власт и пожарникаря да го научи как да изгаси пожара.

1

Анонимен

преди 4 години

Обвиненията за импийчмънт на Тръмп стигнаха до сената и там ще бъдат погребани.