32

Нищо ново

преди 4 години

Още от същото. Сега (както винаги при протести и кризи) финансовият министър ще извади като фокусник някой и друг милион от скритите от бюджета приходи, а Бойко ще излезе и ще каже: "XXX милиона повече дадохме за екология и водоснабдяване". Но този път номерът няма как да сработи. Години некадърност и корупция няма да се компенсират с десетина милиона лева. Язовирът на Перник (а и не само той) няма да се напълнят, нито водопроводната мрежа скоро ще се ремонтира.

31

БАНко

преди 4 години

Народен финансов ресурс , малко ама съвсем малко умнико , заради некадърността на селянина от Банкя !!!Къде са откраднатите милиони до днес ???

30

Българина

преди 4 години

Ресурси впрягате да правите простотии, за други не знам!

29

Българина

преди 4 години

Слушах го този, бсп им били виновни, че не давали конструктивни предложения!?!?! Който е на власт е отговорен! Когато се е гласувало частните болници да не правят търгове ибда не се отчитат, БСП са единствените неподкрепили!!!! От това по конструктивно не виждам! Сега ананиев щял да го променя! А вносителят е Лъчо Мозъка, за пореден път! ШАЙКА Е НА ВЛАСТ!

28

Скептик

преди 4 години

50 години нищо не било правено. Ами вие какво правехте 19 години бе мушморок. През вас минаха 50 милиарда лева. Какво има насреща? Половин калпава магистрала. Саниране с пенополистирол и това е. А си изпонскупихте луксозни имоти. Крадльовци мръсни.

27

П.Петров

преди 4 години

Аха, гербави от цялата страна са организирали жива верига, с кофи и туби 2 дена ще пренасят вода до язовир Студена.Докато българските избиратели поставят по-високо в ценностната си система фалшивите "косми по гърдите", плод на ПР и медийни манипулации, пред гънките на мозъка и овластяват с гласа или пасивността си прости, нагли, селски тарикати, те винаги ще ги "доят","стрижат" и "оправят", защото селските тарикати стават само да водят стадо прости овце към заколение, но не народ и държава !

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ всеки, който им служи също!!!

25

Ельоменат

преди 4 години

Все едно да дойда във вас за някакъв ремонт, да счупя и прецакан всичко , а после да ти кажа , че не жаля твоите средства за да ти оправя проблема. Наглост тиквенска

24

Анонимен

преди 4 години

дпс с гроб изнасят с тирове дървесина, обезлесиха брутално, после що нямало вода

23

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе целия ресурс на държавата бил впрегнат ! Така ще е след като си въртяха далаверите и разчитаха Господ да е все още българин та да напълни гьола, а като не се получи сега тичат пред вятъра защото усещат накъде отиват нещата.

22

БАЙ

преди 4 години

Абе те ГЕ'П не жалят и пари, нашите пари, за нашето лечение - синът на министъра е на ПЕТцифрена заплата в подконтрилна на тати болница и купува на СЕДЕМкратно завишена цена медикаменти !

21

Iozeff

преди 4 години

До АнонименА борисофф дали е комунист !?

20

Iozeff

преди 4 години

А пък в Тетевен кметицата прави съвещание след съвещание и резултат никъкъв! Водната криза си е факт!Градът е потънал в мизерия и наркотици под мъдрото ръководство на герб!

19

Анонимен

преди 4 години

Не жалели ресурс, от нашите пари,ще гепат и тях и това е те немогат друго ,едно нещо като хората не са направили.

18

Анонимен

преди 4 години

Всеки гербер в затвора!

17

Анонимен

преди 4 години

Хахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаха........

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Комунисте, пий си хапчето.Ще се задавиш от злоба :)) От това проличава кой до каква степен притежава качеството, обозначавано чрез понятие, обратно на "остър".

15

Анонимен

преди 4 години

Абе тарикат сеяндурски гербав кой ще плаща заради кражбите на Мутрите ние офцете ли. За 10 години ни вкарахте на кучето под опашката. Докога ще ви търпим сеяндурските номера. До края на света ли. 32 милиона къде отидоха за ремонта на язовирната стена в Перник. Нали щяха да идват водолази от италия за да не се източва язовира. Къде са италианските водолази на макятиупуткатали. Откраднахте парите източихте язовира фърлихте два самосвала бето и откраднахте 32 милиона.

14

Анонимен

преди 4 години

Как Бойко и Лилето "усвоиха" 32 милиона, точно за да няма режим в Перник... Парите - в офшорки, водата - и тя там...https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/32.html

13

Анонимен

преди 4 години

Братовчедът на Бойко управлява външния дълг... Върти 16 милиарда на наш гръб...Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им.https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/16.html