19

Munchen_DE

преди 4 години

В България пък завършили с отличие СУ работят по складове докато съберат пари да емигрират (имам предвид тези, които не сме синчета и дъщерички на КОЙ)!

18

ДЕТЕЛИН КИРЧЕВ ДИМБИ

преди 4 години

Не е вярно ! Грешна информация имате Днес.бг Хакан Шукур има ресторант , кафене и пицария ! Има и интервю в интернет с него , в ресторанта му кви таксиджии , кви 5 гроша ?!?

17

ШибиРиби

преди 4 години

Щом резняка е преплувал океана да се скрие от Ердо значи е имало преврат. Иначе щеше да си пличка вмирисаните мъди я в Италия я в Англия, където го знаят . А той чак в Смерика таксиджия

16

Уф

преди 4 години

Един свестен спортист имаха в Турция и Ерджолан го разкара...

15

Истината

преди 4 години

Ислямистката клоака дими.

14

Да бе да

преди 4 години

До ЧефоЕдин от тъпите та вдлъбнати.......

13

Анонимен

преди 4 години

До ЧефоКак точно си е свалил гащите на САЩ?Ааа разбрах казал, че Ердо краде.Дано и при теб, като кажеш, че Боко краде да те изгонят в Сибир.

12

Анонимен

преди 4 години

До от Америка Единственото което следиш е курса на рублата.

11

Чефо

преди 4 години

Поредната пропаганда с предател на родината си.Защо си сваляте гащите на сащ за пари уважаеми спортисти. Теб кой те разви като футболист, сащ ли?Как така се скри в сащ, живеейки като олигарх.Това което ердоган е построил и създал в турция не можеш да го изброиш. Жал ме е да го кажа, като знам какви роби сме им били

10

От америка

преди 4 години

Следя този спортист в момента и живота му в америка. Обвиниха го че е Гюленист и той избяга в америка. Не знам какво успяха да му вземат в турция но в момента живее във вила за 3 милиона долара. Има 3 автомобила по 300 хил. Долара къщата му е обзаведена перфектно дизайнерски. Така че колко е таксиметров вие си преценете

9

Анонимен

преди 4 години

До 9Ти си бати ***. И то по твоята логика. На теб все Боко, Тиквата, САЩ ти пречат...Много е готино, че сам си стигнал до извода какъв си.

8

Обективно

преди 4 години

Предателите винаги свършват зле.Услугите им са много необходими и високо платени, но САМО ВЕДНЪЖ, а после готовите пари свършват бързо и предателите влачат жалко съществуване далеч от Родината си, от роднини и близки, сред чужди хора, които изобщо не ги разбират, презират ги и нямат нужда от тях.Да се върне в Турция и да си понесе отговорността за терористична дейност срещу законната власт в държавата, като е толкова зле горкият Фетулахски терорист.

7

Не съм експерт, но..

преди 4 години

Това е "демокрацията" в ислямските републики.С лек оттенък на диктатура...

6

Анонимен

преди 4 години

На глупавият човек все някой му е виновен.На този турчак Ердоган му пречи , на Боко марсианците и климата са му виновни а на целият ганьовски народ руснаците са му виновни че гласуват за Тиква...И те така...

5

Не е шофьор.

преди 4 години

Управител на кафене е. Какво е кафенето - всеки може да провери. Помогнала му е "местната общност" да го придобие.

4

Анонимен

преди 4 години

Интересното е как така Ердоган ще му отнеме законно изкараните пари от спорт.

3

Анонимен

преди 4 години

Когато има намесени лични отношения, стават тези работи.

2

Анонимен

преди 4 години

Хакан Шукур, *** Димитров и т.н., едно и също бъдеще за нискоинтелигентни индивиди.Дришака му пазя от сега място в моята таксиметрова компания.

1

Анонимен

преди 4 години

Само 3 коментара се виждат от 20 , това трябва да е някакъв рекорд :D