15

Дърт

преди 4 години

Ликвидатор на инвалиди.Измисли закони за себе си и той ще стане инвалид.

14

Идеалист

преди 4 години

Днес в предаването при Ризова, Дечо Дечев заяви, че сигналите са дошли от ощетената чъждестранна фирма производител и от ЕС също има указания в тази посока. Не си мислете, че тези хора са толкова смели. Познаваме ги от младежките им години.

13

Анонимен

преди 4 години

Д-р Дечев, Рядко честен и прям човек-Динозавър,каза нещата в прав текст, ама нашите хубавци мълчат като бит ....!

12

До Дечев

преди 4 години

Внимавайте д-р.дечев тая вечер казахте истината.някой хора не харесват това.много от тях се самоубиха,самоотдавиха и т.н. внимавай.

11

!!!!???

преди 4 години

Дечо Дечев сам си го каза, че законът е лобистки!Какви проверки от НАП, какви пет лева, и защо ни "омайва" този министър!!!!Симулиране на дейност, нищо повече!

10

Сетила се Мара

преди 4 години

"досега не е имало сигнали в министерството за такива огромни разлики в цените". Както винаги - гербаджийските калинки нищо не знаят за проблемите, никой не ги е информирал. И докога ще я караме така, на автопилот?

9

Анонимен

преди 4 години

Нещо пранги,арест,оставка,Тикваааа няма ли да има поредният цирк!

8

Анонимен

преди 4 години

Дъртия крадец пак се прави на луд шумига.Пак някой друг му е виновен.

7

Картофчо

преди 4 години

Абе този луд ли е или да?Какво да провери НАП? НАП може да провери дали наистина има издадени такива фактури. Щом парите са осребрени от здравната каса, значи фактурите са налични! Чудят се как да се правят на много работещи, а в същото време нищо не вършат. Трябва неговото ведомство да си направи анализите и да предложи законови проверки, а не да иска безсмислени проверки!

6

Ударен с мокър пар.ц

преди 4 години

Ами вземи да провериш на какви цени се продават лекарствата, за които плаща касата уж с намаление. Преди време търсихме за свекъра ми едно лекарство за Паркинсон /мисля Мадопар / преди да излезе протокола за уж намалението. На свободна продажбба беше около 15 лв., а с "намалението" излизаше 23 лв. за пациента и не помня още колко доплащане от касата.

5

Анонимен

преди 4 години

Айдеее Кире,след теб племеника Горан и накрая Главен,сите сте за панделата!

4

Преди да изтриете

преди 4 години

А синът му къде "работи" и за каква заплата ????

3

Трандафор Босев

преди 4 години

Този сенилен лемур е най-некъдърния министър в цялото правителство-виц! Ще, направи туй, ще направи онуй .... Ще, ще ще! Новия клоун от ВМРО и той ще, ще и повече ще! А кога ЩЕ се махат всички?!

2

Анонимен

преди 4 години

Дърт комунист,крадец.Досега никой министър на здравеопазването не е работил в такъв комфорт,никой не му иска оставката.Защото помага да се краде.

1

Анонимен

преди 4 години

Ти ли мошенико дърт не знаеш,щял да "проверява"