44

Анонимен

преди 4 години

Лили има талант,ген и не спира да пее за любимата й публика. Да е жива и здрава.Успех на турнето!

43

Бясна от Видин

преди 4 години

Анонимен, а ти си пък и неграмотен. Хайде, не се изказва неподготвен, ами си трай там в жалката си бърложка. Само да те,, светна,, че,, хамона,, е в Испания, в Италия му викат,, прошуто,, А иначе ТутанКамон си почива в една от египетските пирамиди. Хайде, бе, брат ми, че няма нищо. По-добре си трай, да са не излагаш. А бегай си легай...

42

2999 година

преди 4 години

Голямата звезда на българската естрада ще осъществи турне и през тази година, съобщиха от нейния екип.Да си в кондиция мила, щото да си жива не е пожелание за теб!Единствения изпълнител, надживял двуцифрените мандати на Бой Бор.А сега сериозно;Няма по-последователен и стабилен изпълнител..Лиле(казват гласа се запазва, независимо от тялото, но при теб важи и обратното).Вашите качества, ни говорят, че Вие бихте могли да УПРАВЛЯВАТЕ РОДИНАТА НИ!Моля, скоро се кандидатирайте за МП+Президент!

41

Бясна от Видин

преди 4 години

Някаква,, мумия,, прави коментар... Ей, ,, СЛАДУРАНКЕ,, бързо, бързичко тичай и грабвай огледалото, ама да не се стреснеш...Ха-ха-ха, ей много ме веселите. То и вас трябва някой да ви насоли, та белким си затворите вонящите усти. Лили Иванова е над нещата, нали знаете? А такива като вас са живи мъртавци, дори и на 20 да са

40

Бясна от Видин

преди 4 години

Абе, ,, Анонимен,, и дребна душица такава, как можеш да си позволя-ваш да коментираш и Светилата на културата и изкуството, които вече не са между живите. Ти къде се,, бута,, и какво ти ще оставиш след себе си, освен жлъч, злоба и мръсо- тия. Червеите така правят-стоят си под земята и човъркат и се имат за значим фактор, а не осъзнават, че там ще си умрат незабелязани от никого. Жалко, много жалко! Горки-те червеи... И те биха искали да са Катедрали, ама ще си умрат червеи Това, нали знаеш, че с

39

Бясна от Видин

преди 4 години

,, мнение,, я пак, че май рече нещо да кажеш... Демек:имаме идея, ама нямаме представа. Дали не съм те разбрала погрешно... Я да чуем кой трябва и ще ни над живее.

38

Бясна от Видин

преди 4 години

Божидарчо... Петков, а ти пък кога беше във Видин, та правиш социо-логически предположения. Ама то на наивни и и посредствени като теб да им кажат, че и вода в Дунав няма, и на това ще повярват. Пфу, аман от комплекса ри. А пък ако си от Видин и правиш този коментар, що не вземеш да се,, изнесеш,, та да си останем само читавите,, няколко човека,, и концерта да се превърне в частно парти. Хайде бягайте и си слушайте чалгата, наплюскайте се до безпаметност/каквото сигурно ви е перманентното състоя

37

МНЕНИЕ

преди 4 години

Отварям Новината за Концертите на Лили Иванова , И .попадам на Коментар Бясна от Видин . Хората Оскотяха .Лили Иванова е Примата , тя има Песни Които ще ни Надживеят .

36

Бясна от Видин

преди 4 години

,, Анонимен,, ти може и да си,, Квази-модо,, но ние няма как да те комен-тираме, защото си неизвестен нико-му ***. Аз лично не съм изненадана, животът го е доказал-хората грозни външно, са грозни и душевно. Що не се засрамиш и си трай там с грозотийте си и не се обаждай. Анонимно, а? Е па си мъж, бе!

35

Бясна от Видин

преди 4 години

,, Просото,, много сполучливо си се именувал, но си изпуснал едно,, т,, /между,,с,, и второто,,о,,. Поправи се.,, Анонимен,, ти май си от генерация-та от преди Втората световна. Е що тая злоба бе, 61003деда ми? Може би защото ти не си успял и си наистина збръчканяк.

34

Бясна от Видин

преди 4 години

Не че не съм знаела, че,, българина,, е много *** и посредствен... Да не говорим пък колко е злобен, но такива СВИНЬЕ няма не само на на шата планета, но и в целия Космос. Вие, дето толкова се възмущава те от усилията, труда и таланта на тази жена-музикална икона, с какво бе търтеи, бездарници и празнодумци ще останете в *** на световната култура и история. О, да, чакайте-ще останете в анали, но в едни други-на световната клоака. Но, то, както знаем всички, на отпадъчните продукти там им е

33

Обожател

преди 4 години

Лили до като сме живи нашето семейство ще те слушаме и имаме твоите плочи.бъди здрава и винаги да слушаме твоите песни. Обичаме те нашето семейство.

32

Дани

преди 4 години

Уникална новина аз съм от Видин и много обичам Лили Иванова 😊

31

Анонимен

преди 4 години

Костенурката Тортила

30

Анонимен

преди 4 години

Тая баба нема да си мре дома. От алчност ще се натрапва до края си. Трябва да знае кога да спре за да не се наложи да и сменят Памперса на сцената. Много по големи звезди от световна величина спряха точно когато трябваше и не се наложи да им сменят памперсите по световните сцени.

29

Кривондел

преди 4 години

Все си мисля, че щом пълни залите докрай и хората й се радват - всичко е наред.Не слушам този стил музика, но се радвам, че български изпълнител е способен да направи подобно турне. Дай Боже всекиму!!!А Лили Иванова е изключителен професионалист, дълговечен при това. Такива са малко в света!

28

АнонимеН

преди 4 години

ОЩЕ ЛИ Е ЖИВА ТАЯ ГЕРБЕРКА!!!

27

Мумия

преди 4 години

Тая жена е абсолютна мумия, ще ни надживее!

26

Божидар Петков

преди 4 години

Те хора във Видин не останаха, тя концерт там ще прави...

25

ПроСоТо

преди 4 години

а ако требе да съм сериозен:-Горната снимка на БАБИШКЕРАТА,на която личат всички бръчки независимо от напъните на пластичните хирурзи и незнайно защо "демонстрирания" от нея старчески "балдър",говори всичко...аз мълча..