40

Наблюдател

преди 4 години

Няма полза от този зов, арабите не радбират български.

39

Анонимен

преди 4 години

БанкяТур холидейс

38

Абе...

преди 4 години

Велик е нашият фараон!! Да се слави пирамидата му ( герб)..добре че е той !! Той им открива базата ( която бе покрита с чаршаф)..не е поканен Си Цзин , не е поканен Ким !! Дончо и Вовата ги няма!! Той ще договори бойкопровод с вода от Нил за Перник !! Браво!! Да се множат...... Делата му

37

Анонимен

преди 4 години

Тиквата пак отишъл на екскурзия?Пак по арабските места се вее като стар вестник през буйно стърнище...И резултатите ще бъдат пак същите - кръгла като полза за България нула и една дебела сметка за данъкоплатците.

36

Анонимен

преди 4 години

Да отскочи на връщане в Израел ,за да види посланичната Румянка....

35

12_50191

преди 4 години

Нашият отиде да си купи пирамида!!!...че ако не бе отишъл военната база щеше да си седи неоткрита

34

Анонимен

преди 4 години

В Румъния 430 евро е минималната заплата,а пенсиите ги вдигнаха с 40%.Чии го дириш в Египет,а не обърнеш внимание на народа,който се топи като ланския сняг,благодарение и на твоето управление.Няма по-зле от нас,ама на теб какво ти дреме.Ти си уредил и правнуците си.

33

Володя Илич Путин

преди 4 години

Бонко Тиквич е ПОЩЕНСКИЯ ГЪЛЪБ НА ЕРДОГАН !!ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗНАЕ ЧЕ ТУРЦИЯ ВЛАДЕЕ Билгария .Бонко е слугата на Ердоган , но ЕГИПЕТ знае че Боко е Турски Агент-Гълъб . И ще му бият здрав шут в дебелия крадлив аннус .

32

Анонимен

преди 4 години

Тоя одавна не го интересува какво става в държавата.Или се разхожда с джипа,имитирайки дейност,от която не разбира или е на екскурзия в чужбина.А през това време мишките в правителството си играят на аз на тебе-ти на мене,кой колкото може да поеме.

31

Анонимен

преди 4 години

До Мартинти на ква дрога си а ?

30

1

преди 4 години

До Анонимен-21,няма да купува,а ще строи нови в България,след построяването на магистралните отсечки,по 9км.ще дойде ред, и за пирамидите.

29

1

преди 4 години

До То,ти ще видиш,като се монтира пожарникарски *** ,на язовир "Асуан"и се почне,неговото източване към Студена",какво ще стане,това с река Нил ще е детска игра.

28

То

преди 4 години

Водещи новини в Египет:"След посещението на Българския премиер, река Нил се топи... Невиждано ! Египет в паника !"Няма никаква чест ама нула... След такава криза, цялото правителство трябваше да се разтури. Но нека се знае - има Един горе, Който гледа. Вие сте здраво сте захапали кокала, но ще ви избият зъбите.

27

Анонимен

преди 4 години

Странджа,откога ти казвам да отидеш на психиатър.Лекувай се,бе човек.Ставаш все по-зле.

26

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Държавник от ранга на Стефан Стамболов...

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя няма ли да престане с екскурзиите и да погледне на какъв хал е държавата.Не че от нещо разбира,де,ама поне от кумова срама да покаже загриженост към раята,че скоро няма да има кой да го избира.

24

акуд

преди 4 години

не сме в криза от 10 години карадъя или там както се назоваваш. кризата е от 45 г. комунизъм + 20 год. уидурма между" БСП & ДПС "ООД но със затвърждаване на ЕС и подрастващите Българи . вашия престъпен начин на управление ще изчезне и всички ще забравим . че изобщо сте същиствували

23

Анонимен

преди 4 години

Вместо да увеличи доходите, той си купи нов самолет за екскурзии 55 милиона.....Цялата държава доведе до колапс и кататрофа във всички сектори. И какво прави там изобщо, пак урежда съсипващи за българите договори срещу печалби за себе си, както винаги.

22

Анонимен

преди 4 години

На снимката, човека с бяла роба пита:- Кой е шев на охраната днес, как по дяволите този странен бабаит е допуснат в сградата, пълно безхабирие! Защооо!? Ще падат глави.А Боко се хили отсреща непроумявайки и думичка от казаното, в леко недоумение защо още не е чул така познотото "гонгратюлейшънс'

21

И

преди 4 години

Кой чу призива на световният лидер и западно балкански миротворител.