11

Дъртак

преди 4 години

Ммммммм , свикнали са да им широко , не знам как ще им се отрази един финансов спад?!?!

10

Ако не е хитър план

преди 4 години

на кралското семейство цялата тази история с женитбата на принца за по-възрастна от него, разведена афроамериканка, както и този странен "Мегзит", тогава изходът може да бъде само един - въпрос на време е на Хари да му писне от Меган и да се разведе набързо с нея.Въпрос на време е. Представете си сбабена мулатка, която кара принца да живее като обикновен човек. А наоколо - свежи като майски рози 20-годишни красавици с потекло и възпитание, се чудят как да се пъхнат в леглото му. Ясен е изходът.

9

Леле

преди 4 години

Да, бе... затова Хари й намира работа в Дисни, защото иска да е независима лол. А факта, че точно са приключили с ремонт за 2,4 милиона лири в подареното им имение в Лондон? ( съседите казват, че нито са видяли работници, нито са чули шум , характерен за такива дейности). А, това че само за година ме леза е похарчило 1милион £ само за дрехи? А това, че охраната им струва безумно скъпо на данъкоплатците. Дразнещото е, че си искат титлите и парите от данъците, но не искат задълженията си. НАГЛИ

8

...

преди 4 години

Вакла лисица и рижав бройлер. Видими резултати.

7

стига

преди 4 години

Айде стига вече! Ние тука монархия ли сме, та всеки ден ни занимавате с кралското семейство. Прекалявате!

6

Анонимен

преди 4 години

какъв е проблема?на хари вече му предложиха работа да пържи картофки в king burger аржентина!

5

Анонимен

преди 4 години

скоро ще я пратят на ексурзия в Париж.само чакат какво ще излезе в Амер.преса.100% ще има компромат за Кейт и децата и.

4

Анонимен

преди 4 години

Хари да си помисли много добре какво върши! Тази е голяма лисица !!! Няма значение какви слухове се носят за кралското семейство , но той си остава с кралска кръв.

3

Анонимен

преди 4 години

"Меган ще бъде сдъвкана и изплюта"Това "протоколен" израз ли е, щом се твърди от някаква си Хлебарова, "специалист по протокола"?

2

Татата

преди 4 години

Метан е в основата на всички скандали. Тя е в конфликт с баща си, сестра си, създаде конфликт между братята . Мислеше , че като се ожени за Хари и го подчини, ще успее да налага волята си и няма да спазва правилата. Монархията е институция на стотици години, с много и сложни правила и процедури, оцеляла до днес, за да бъде разклатена от една ме*лезка. Този брак няма да го бъде .

1

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

За каква КОРОНА става дума !!! Та пръстите на ръцете ми са по-малко от претендентите преди тях !