14

Mockingbird

преди 4 години

аз залагам много надежди на изкуствения интелект. да замести евродепутатите, депутатите и еврокомисарите... може да не е съвършен, но все пак е крайно време да видим някакви наченки на интелект и у тия служби...апропоз, микорософт и изкуствен интелект е някаква невероятна безсмислица.. :-)))

13

непрограмист аноним

преди 4 години

Мали кви кадърни коментари, хуц хуц, ***, направо ми иде и аз един програмист да стана и да ми падат парите от нибету. Тези, къде ги пишат и плюят труда на хората, грам не са в час. Ако ги нямаше програмистите, как сега щяхте да плюете анонимно, бе *** прости? Или кого? Идете Вие на тяхно място, знаете ли какво им е в главата и че тази професия не се работи повече от 10-15 години? И там няма фиксирано работно време - имаш таскове, действаш ги... ей плиткоумни ***, срам ме е от вас!

12

Фандъков

преди 4 години

В София търсенето на инспектори в градска мобилност ще расте и в бъдеще. Искуствения интелект неможе да краде коли, нито да пласира дрога. За бежанските канали също се нуждаем от хора.

11

Сандо

преди 4 години

естествемата простотия не може да бъде току така изместена от изкуствен интелект ... особенно пък в България

10

az

преди 4 години

няма изкуствен интелект! има само програмен код (много километри) и алгоритми. *** са по умни от съвременния ИИ

9

Пенсионер

преди 4 години

Лъжеш се скъпи. Роботите и машините отдавна съсипаха милиони работни места.Заводите на Фоксваген бълват 1 500 автомобила дневно с роботи.Бъдещето на работническата класа е мрачно.За това е нужен нов обществен строй ,където и безработните да получават минимум доходи за оцеляване.Но в никакъв случай това да не е стария социализъм. Видяхме му последствията.

8

Анонимен

преди 4 години

Да бе, ИИто ще остави шофьорите без работа до 10тина години, но нема страшно - бай Цанко тираджията веднага ще седне да научи С++. Въобще няма Леля Милка магазинерката да усети как е станала графичен дизайнер....Игнориращите масивните социални промени в следващите десетилетия ще плачат като им дойде до главата.

7

Анонимен

преди 4 години

Че си купа 7 терминатора, че ги пусна под наем и пак че съм добре. Они че ми работат, а я че си лежа.

6

Анонимен

преди 4 години

с програми за изкуствен интелект програмистите искат да спечелят още повече пари като вземат работата и хляба на хората.Това им е целта - да богатеят на гърба на другите.Аз съм чувал ,че и български програмисти правят програми за изкуствен интелект.А те тука и без това взимат в пъти повече от народа. Не са ни изтрябвали програмисти.

5

БатБулгар

преди 4 години

Не съществува изкуствен интелект (И.И) това са глупости. Спекулира се с тази дума. Всъщност има бързи компютри. Интелекта на човека не може да бъде копиран. Всъщнот се работи върху изкуствено тяло в момента, а не интелект. Има си скала и изследвания какво точно значи изкуствен интелект и на какво трябва да отговаря. В момента сме далеч от истината и всичките тия заглавия са просто фалшиви новини!

4

Анонимен

преди 4 години

няма да ги закрие... той ще ги ликвидира

3

Анонимен

преди 4 години

Изкуствения интелект няма никакъв шанс да оцелее в България! Тук царува натуралната балканска глупост.

2

Анонимен

преди 4 години

Аре стига бе, много жалко. Надявахме си ИИ да ни стане премиер, пък и макър да е с възможностите на Е Л К А от 68-***

1

Анонимен

преди 4 години

На Баце изкуствения интелект му помага - поради липса на естествен такъв !