82

Радо

преди 4 години

Всяко чудо за три дни. Продават си новините а ние си мислим че правят нещо.Кво стана с оня от русе забравих името му. Покриха всичко. А вие пишете пишетеееее...

81

Sam

преди 4 години

... предлагам всичките да ги затворят и родителите ... и дядовци и баби ... кварталния на социалните в региона та следващите да се научат да си вършат работата ... каква вина търсите в обществото ... та държавата е знаела за него ...

80

Sam

преди 4 години

човека е донякъде прав ... аз не живея в бг ... kато ПРЪДНЕШ и съседа звъни ... на мен ми е чудно като е имал 6 месеца изпитателна кой се е занимавал с него ? Какъв вид държавна аудитория полиция , социални ... след проявите миналата година под някакво наблюдение ли е бил ? Някой все пак трябва да поеме отговорност все пак е непълнолетен ... родителите ли ще летят с него ... социалните ли ... полицията може би ... кой е трябвало да го наблюдава след извършените предишни 2 престъпления

79

Мунчо

преди 4 години

Младен Владимиров си призна, че и той е виновен- тогава да му дадат ефективна присъда и да лежи в една килия с Акселчо!

78

Antinwo

преди 4 години

А забравихте ли вече красивата Валя от Варна ,зверски убитата и поругана Вероника Мирослава от Перник , журналистката Виктория сестрите Белнейски при които так вистериозно имаше 6 загинали свидетели !? Истината е че тук се случва нещо много страшно и докато българите деградират и се чудят как да свършат двата края мафията и *** барони изнасят българки кота животни в бардаците на Европа ! А на останалите тук им правят живота черен ! Но не си казвайте че *** вас няма да ви се случи !

77

Анонимен

преди 4 години

Имам въпрос: Ако имаш дълг към банка, законите защитатват банката и тя може да ти разкаже играта, с помощта на "справеливия" БГ-съд! Даже ако длъжникът вземе че умре, банката съвсем законово стиска за гърлото неговите наследници, няма оттърване, иска си парите до дупка. Сега на тоя убавец Акселчо, ( е га'ти и името шведско!), майка му и баща му дали същият този съд ще ги осъди да плащат кръвнина? Май май ДА, АМА НЕ!

76

истината

преди 4 години

Даже обществото е по-виновно.Пуснете момчето - страната има нужда от млади хора !!

75

Анонимен

преди 4 години

Спешно да се върне смъртното !!!

74

6

преди 4 години

Има един куп държавни и общински органи , които отговарят за превенцията на тези типове .Къде са и кой ще им потърси отговорнодст ? Ало , Враца ? Докога вие и Перник ще държите байрака на престъпността ? На яма ли власти в тази област и за какво получават заплати ?

73

Анонимен

преди 4 години

Онзи от Русе, като го наказах ме какъв бе ефекта-0.Сега ще е същото.И така до следващият път.Тези типове са непотребни за себе си и обществото,но са вече хиляди-армия.Ако някой трябва да бъде наказан това са тези,които откраднаха нашите пари и ги дадохана.....за да се размножават.Наказанията няма да помогнат,а спирането на размножаването.Спиране на всякакви детски.

72

факт

преди 4 години

На този етнос децата трябва да се отнемат още в най ранна възраст и да бъдет отглеждани в макаренковси училища , иначе няма да стане . Ама нали ЕС не дава , така че бавно потомците на джелатите/палачите са били изключително роми/ в османската империя ще ни затрият хубавата Родина .

71

абе я

преди 4 години

Осъдете и дядото, че подготвя такива граждани за срам на БХК и останалите световни организации...

70

Анонимен

преди 4 години

Абе той родния му дядо няма визия за него, дето живеят заедно, та ние трябва да имаме. Защо не попитаха стария Олек като "не бил знаел че внука му е убиец", знае ли че е наркоман, че не ходи на училище от 1ви клас, че пребил с камъни човек и всичките му изцепки и какво си мисли че ще се случи с този младеж? Дядо му със сигурност е бил длъжен да ходи на училище, не може да е на 30 години демокрация и интеграция тоя дядо, съжалявам.

69

Един Pk

преди 4 години

Не само с *** и селяни е пълен има и дежурни писачи които имат задачи да плюят против САЩ,Костов,Радан Кънев,НПО и др.Руското посолство си знае работата.Тия номера вървят при простите и мързеливи народи.Но идва глад ,мизерия и безводие.Това глурака последен го разбира.

68

Активист на БКП

преди 4 години

Не,бе !Аксел не е виновен ! Бойко не е виновен ! Виновни са Станишев и Нинова !!!

67

Пас

преди 4 години

Този сайт е пълен до горе със селяни от коптори, дето едно нещо не са свършили никога за никой освен за себе си. Не чухте ли какво ви казаха бе? Все НПО-та са ви виновни, ***, а тая жена от Варна кое я е спасило, чухте ли? От години ви надуват организации как трябва да се реформира образованието и всичи деца да са в училище, вие пак не го разбирате това *** овце.

66

Анонимен

преди 4 години

Не съм вещ, но все ми се струва, че престъплението е извършено в условията на рецидив. Малко е максималното наказание предвидено от закона.

65

Анонимен

преди 4 години

Вината на обществото е, че не линчува такива като Аксел.

64

Анонимен

преди 4 години

Маст+ията Йорданка Бекирска е от престъпната БХК,сега разбирате ли,защо е такава смешна присъдата?Забрана на вредното БХК и coроските организации и НПО-та,които умишлено разлагат обществото,внасят анархия и създават рецидивисти,защитават престъпниците, психопатите,социопатите,садистите и стимулират престъпления срещу обществото,точат средства от държавата,разрушават образованието,промиват мозъци и т.н.!

63

Анонимен

преди 4 години

Не се опитвайте да вмените вина на жертвата и на обществото,за да оправдаете престъпника!Престъпленията ги е извършвал ТОЙ и СЪУЧАСТНИКА му,а не момичето или обществото!Из-ро-ди!Срама нямате!Осъдете ги тези за "вменяване на вина" на жертвата и обществото!Осъдете ги строго,затворете им вонящите усти,включително и на тази адвокатка-шарлатин,какво чакате?