17

Чебурашка

преди 4 години

До турчинаНе си турчин а путлераст. И да ти припомня, че американофили няма. Когато видиш д ебили да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофили. Засега има единствено русофили.

16

АнонимеН

преди 4 години

БРАДАТОЛАХА НАПРАВИ ОГРОМНО ДОБРО НА ЦЕЛИЯ ИСЛЯМСКИ СВЯТ КАТО ПОКАЗА , ЧЕ СА САМО РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ НО С НЯКАКВА СЪВЕСТ А НЕ БЕЗБОЖНИЦИ БЕЗ ГРАМ СЪВЕСТ , МОРАЛ И СКРУПУЛИ КАТО ФАЛШИВИЯ ПУТИН!

15

Анонимен

преди 4 години

В държавите с руско ПВО трябва да бъдат забранени полетите на гражданската авиация.

14

сметките

преди 4 години

явно камерата яко криви или посоката на ракетата е много диагонална, ама ски ко се получава:когато ракетата тръгва на моя екран тя изминава 3 см за 1.5 секунди.когато квадрата с ракетата угасва в левата част на екрана, след 3 см има импакт, кото ракетата изминава за 9 секунди,т.е. скоростта е 9 пъти по-голяма или когато ракетата тръгва тя е по-близо затова 3см са мината за 1.5 секунди, а вкрая 3те см са изминати за 9 сек, ама на екрана има ясна линейност.Кофти камера и крив обектив

13

турчина

преди 4 години

американофилчета,пак несте си пили хапчетата

12

Анонимен

преди 4 години

е той да не лети на къде си иска самолета, нали се изготвя маршрут и се "съгласува", че да не се блъсне с някой друг. По-вероятно е да е свален заради "пътник".

11

Каракочев

преди 4 години

А всъщност, ако Тръмп не се беше направил на мъж с убийството на Сюлеймани, всичко щеше да си бъде наред.

10

Чебурашка

преди 4 години

До ФактНе, не се натрупва омраза към Иран, но се прави съпоставка с доблестното признание на Иран и престъпната увъртоне о на Русия при свалянето на малайзийския Боинг МН 17. Затова русофилите толкова ви боли.

9

ИСТИНАТА

преди 4 години

Какво са виновни обикновените хора и ирански народ ? Там няма демокрация както тук и правителството действа с желязна ръка срещу всеки надигнал се. Както тук така и в Иран за богатите санкции няма и си купуват каквото поискат. Санкциите са за изстрадалия народ! А сега и военните се оакаха , а бомбите скоро ще завалят на главите на нормалните хора. Welcome in 21th century

8

Генерал Аладин

преди 4 години

... Е кво да правим ся ?!?! ... Объркахме се! ... Човешко е! ... Искахме да уцелим Белия Дом , а взехме че нахакахме Украински самолет ...... Сори ! ..... По системата "ПРОБА - ГРЕШКА" , все някой ден ще уцелим Вашингтон .......

7

Факт

преди 4 години

Тази трагедия отново се натрапва на хората зада се поражда омраза към Иран.

6

Ей

преди 4 години

До 6,Явно зада пишеш лъжи и глупости ти от рано си под въздействие на някакви субстанции.

5

Диагноза

преди 4 години

А защо никой не информира, че ракетите са руски и установките са руски , и стрелящите са също руснаци ? Изобщо има ли някъде военен гаф , то знаем абсолютно сигурно, че руски пияндурник е натиснал копчето !

4

л;

преди 4 години

тоя е държал иранската база на видео следене??

3

Анонимен

преди 4 години

иранските диваци трябва да им метнат няколко ядрени бомби сега за назидание!

2

Ужас

преди 4 години

Иран си призна за тази трагедия,защо още ровят какво още искат?

1

Я па я..!

преди 4 години

Нали според Путин американците са го свалили. Хи,хи..!