7

Анонимен

преди 4 години

Иронията е че до преди терористичния акт срещу Солеймани нямаха никакви реални основания за импйчмънт и цяларта работа беше пълен фарс. Обаче нарочно бевех внасянето на импийчъмнта в сената за да го използват за изнудване. И демокртите и републиканците искат война с Иран и го заплашваха че ще гласуват за импийчмънт ако не ги нападне. Сега след като извърши терористичен акт срещу Солеймани това е истинско престъпление за което би трябвало да бъде отстранен но няма да го махнат.

6

Анонимен

преди 4 години

До Скептик"постави килъри на мястото й"Само на приказки. Иначе не смее да я барне. Най-вероятно и той и Клинтън са били клиенти на Епщайн и затова си пазят гърбовете.

5

Скептик

преди 4 години

Тръмп ми беше симпатичен защото постави килъри на мястото й. Но откак жена му се обряза не е същият човек.

4

Анонимен

преди 4 години

Поредните жалки либерастки опити да бъде атакуван Тръмп, но в край на сметка това само ще вдигне още рейтинга му на предстоящите избори и напрактика ще ги обезсмисли.

3

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са много ядосани на САЩ че им се разпадна съветското недоносче.

2

баба мара

преди 4 години

нищо няма да стане това е пушилка на демократите впк на сащ решава кои дабъде президент тръмп в първия мандат осигури огромни печалби така че 2 мандатму е кърпа вързан за мен разлика между демократи и републиканци няма те саот едно котило

1

Анонимен

преди 4 години

Дъртия отича скоро !