4

Анонимен

преди 4 години

Хафтар е 100% зависим от Москва. Армията му е наемна суданци 5000 и руснаци 2000, изцяло въоръжена и снабдявана от Русия. Хафтар само плаща с нефта който се добива в източна Либия. Самият Фахтар няма как да напусне Москва без Москва да го накара да напусне. Явно че Турция обърка плановоете на Русия за Либия, а Турция държи много важен път за снабдяване на руснаците в Сирия и Либия Босфора и когато Турция води военни действия има право да затваря пролива за някои държави по свое осмотрение.

3

Sichtpunkt

преди 4 години

Премиерът на ПРИЗНАТОТО от ООН правителство на националното съгласие ФАЙЕЗ САРАДЖ подписа споразумението за примирие, но Халифа Хафтар поиска време, за да го проучи, а по-късно напусна руската столица, без да го подпише.Напротив, Хафтар е прорусняшки елемент! Сега *** ще пусне хуманните бомбами.Колкото и да твърдите, че този изверг' е американски слуга, никой няма да ви повярва!

2

Платон Фъшкиев

преди 4 години

Тея пичове се забавляват,воюват по бели чорапки и джапанки.Хеьхе,хеххх!

1

Анонимен

преди 4 години

На 13.01. Халифа Хафтар поиска време, уж за да проучи мирното споразумение, поиска одобрение от хегемона и, след като не го получи на 14.01. напусна руската столица, без да подпише. След бягството му, Ердоган заяви, че съдбата на Либия изцяло е в ръцете на руския президент Владимир Путин.