9

Анонимен

преди 4 години

3 "а от мазнините - бързо се дебелее и оглупява."Нормалните не оцеляват, но ти щерЮ ще живееш дълго.

8

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости! Той само е пил вино и той сам си произвел единствения тиган и единствената чаша от материал, съдържащ олово!

7

Втрещен

преди 4 години

А учените свенливо да са пропуснали факта, че Бетовен се ражда от майка с венерологично заболяване ? И не, не е тролене, а силно предполагаемо обстоятелство.

6

Илиян

преди 4 години

А съвременните болести на човечеството са започнали с изобретяването на хладилника и дълбоко замразеното месо, престояващо във фризери с десетилетия. Преди продажба то се размразява и се потапя в разни разтвори. След това се оцветява и ви се продава като ПРЯСНО ОХЛАДЕНО. Последното (месо) може всъщност да е Ваш набор.

5

Бойко, гр. Банкя

преди 4 години

Въпрос към учените - А, от ядене на филии с мас, затъпява ли се?

4

Елена

преди 4 години

При пасиране на храната с разни чопъри и блендери се накъсват дълговерижните макромолекули, съдържащи се в плодовете или зеленчуците, които са необходими на тялото за да се подновява и подмладява. Хората, които си пасират храната и пият такива "здравословни" сокове, всъщност я унищожават! Яжте храната с колкото се може по- малко нарязвания с ножове, с помощта на зъбите си.

3

Щерю

преди 4 години

А индустриално сготвените храни по ресторанти, заведения, магазини и др. СА БЪКАНИ с овкусители-глутамати и мазнини. От глутаматите се ослепява и заболява, а от мазнините - бързо се дебелее и оглупява. тялото трайно се уврежда...

2

Анонимен

преди 4 години

Причината за неразположението е високото съдържание на олово в кръвта и урината на италианеца. Bethoven е италианец!?!?!

1

Не са мръднали

преди 4 години

Преди не са знаели за оловото, както сега не знаят за алуминият и пият от алуминиеви кенове, и от алуминиеви опаковки, фолио. Резултата е неадекватност, озлобеност, буйстване, развиване на заболявания.