112

1

преди 4 години

Тъкмо ще спрем изобщо да ги купуваме тези ***.

111

Абсурд

преди 4 години

Нали това беше идеята.

110

Анонимен

преди 4 години

То и яденето на дедови хурки е вредно, но Не вдигайте вой го практикува.

109

Ти да видиш..

преди 4 години

До Не вдигайте вой! 125 Така е ,но покрай свинското се вдигна цената на всички видове меса , а там няма Африканска чума. Има българска чума.Телешкото трябваше да е по евтино от свинското.

108

Митко 21 см

преди 4 години

Важно е да не поскъпва сьомгата, стридите, черния хайвер, гъшия дроб и дивечовите меса. Ние българите с това се прехранваме

107

Не вдигайте вой!

преди 4 години

По принцип прекомерната употреба на месо е вредна за здравето, като най-вредно е свинското. Достатъчно е веднъж седмично да консумираме пилешко (само бяло и без кожа) и риба (без скумрия и риба тон заради живака), и един-два пъти месечно телешко. Може да редуваме пилешкото със заешко. В случая липсата на свинско само ще ни е от полза. Толкоз!

106

kirasirrav

преди 4 години

че то постоянно си се вдига, откакто се започна със сагата АЧС кажи-речи при всяка доставка на меса в близкия магазин ги докарват на по-висока цена, тоя иска да ни каже да се готвим официално за голямо вдигане на цените, като междувременно очаквам за всеки празник търговците да ни зарадват с нови увеличения на всичко

105

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има банани за овцете ...

104

Анонимен

преди 4 години

Обяснимо е значи суджук гейта , запасявали са се партийците с конвертируема стока. Инвестиции в суджуци . Сега ще продават на съпартийци.

103

мойсей

преди 4 години

Като няма месо ще ядем паприкаши . Сега пък гюрлюка ще скочи . Чакаме заушка по козите и вариола по улежите.

102

късни новини

преди 4 години

аиде славчо, идвай,че иначе ще ядем само тикви.тоа БАБАХ го закрии

101

Анонимен

преди 4 години

Боко Не му пука, той яде сополива кметска наденица с бял сос в Симитли.

100

Анонимен

преди 4 години

До sefЗащото месото се внася от роднина на шефа,който ни управлява,затова е скъпо,хората не получават достатъчно високи заплати и пенсии,че да ви купуват скъпото месо,накрая от лакомия ще си ядете сами!

99

Анонимен

преди 4 години

Вижте този който внася свинското месо на кой е роднина и ще ви стане ясно защо поскъпва свинското месо!В Бушон медия вече писаха отдавна за това.

98

Анонимен

преди 4 години

Колкото стара и Велика да е България явно е обречена на самоунищожение,заради такива управници.

97

Не ми дреме

преди 4 години

Нито свинско ям, нито колбаси. Това не е месо, което се продава в магазинната мрежа, а още повече колбасите, ако има месо в тях си е направо късмет.

96

Anonimen

преди 4 години

Свинското нагире някои надолу тая вечер на китайско парти.Честит Банго Васил на колегата му тропате кючека аре честита интеграция a бабата готви

95

Анонимен

преди 4 години

Свинското месо дори и да поскъпне,ще е временно по световните борси с около 10-15%. А това което се опитва да ви каже статията е ,че вече за свинско ще плащате 60% повече отколкото до сега.Визира се само свинското месо,защото българинът и до сега избягваше агнешко и говеждо поради безпаричие,а когато се вдигнат и те,просто става безпредметно да се пише за храни недостъпни за болшинството.Казва ви се в прав текст че инфлацията е 60%,с толкова се вдигна цената на златото и др.Всичко ще скочи .

94

шматка

преди 4 години

Едва ли ще стане така.След като свинското прескочи 10 лв започна да почернява по витрините.Просто нашия пазар не може да понесе по висока цена

93

Анонимен

преди 4 години

Ние се борихме да ядем БАНАНИ, а не свинско... Майната му на свинското и цените...