11

ГРОБАР

преди 4 години

До:"Нямал е късметада избяга от социалистическия рай"==============================Абе демократе, защо 2,5млн българи избягаха от капиталистическия рай???Защо не се връщат сега, под "вещото" ръководство на Боко Тиквата???

10

Танчо

преди 4 години

Да този проблем е сершозен. Социалните служби са недофинансирани и недоубурудвани.

9

До 7

преди 4 години

Както казах, всеки гради живота си сам. Със сигурност няма да стигна до пиянски живот на улицата. Работя, ще работя доколкото мога, имам си жилища и чудесно семейство, само аз си знам колко усилия съм положил това да се случи.

8

Анонимен

преди 4 години

Една жертва на капитализма и Костовата синя буржоазия, която наряза заводите.

7

До 5

преди 4 години

Драги ми любезний, начи дай да пропия жилището си, да проиграя и всичко останало, да не работя, да се пропия, да остана на улицата, където да продължавам да се валям в калта, да ми отрежат краката от тъпня и да седна да рева на държавата да ме спасява... Па, тя тая държава да не е социално заведение. Аре, сиктир от некви нещастници, които сами са се докарали до мизерия...и все искат...

6

М, да ...

преди 4 години

До 5 АнонименИзмивявай! Защо с тази грубост един кам друг? Защо обществото/държавата е толкова агресивно? На онзи дето пита защо държавата, предполагам си мисли че никога/ не е възможно/ да изпадне в положението на бездомника Валентин!

5

Бай х

преди 4 години

Къде са тия от социалното дето ще спасяват децата от семействата им - ама то тука няма далавера нали така.

4

Анонимен

преди 4 години

Извинете, ама защо държавата да се грижи за този човек? Всеки сам си гради живота. Огромна част от тези бездомници сами са си виновни, обикновено са пропили и проиграли всичко, загубили са семейства и роднини... Само ми е интересно какви са обективните причини, поради които не може да има други пациенти в стаята...

3

Нямал е късмета

преди 4 години

да избяга от социалистическия рай.

2

Анонимен

преди 4 години

Горкият човек! Държавата по стар обичай не се грижи за такива хора

1

Ф.С.В.

преди 4 години

В Бургас е пълно с бездомници!! Това е "Новото Време"--Чудите се кои предприятия произвеждат бездомници ?? Все пак индустрията произвежда някакъв продукт -нали така!! И както индустрията произвежда нещо -така и други "***" произвеждат клошари и емигранти и това са!!- Банките произвеждащи клошари и бездомници !! ЧСИтата също - и така нареченият Хазартен Бизнес- накрая крайният продукт е това на снимката- човек най вероятно пропилял и пропил всичко ! Всеки бездомник има "своята малка ТАЙНА"!