9

Кьосева

преди 4 години

Попаднал е при доктор Карамян!)))

8

АнонимеН

преди 4 години

ВАКСИНАТА СРЕЩУ ТУБЕРКОЛОЗА Е НАЙ-ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНА!КОЙТО НЕ СИ Я Е СЛОЖИЛ СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!АЗ ПРИЗНАВАМ САМО 2 ВАКСИНИ ЗА ТУБЕРКОЛОЗА И ДРЕБНА ШАРКА ТЕЗИ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА!!!!ГЛЕДАЛ СЪМ ФИЛМ С БОЛЕН ОТ ТУБЕРКОЛОЗА БЕШЕ МНОГО НЕПРИЯТНО АКО Я НЯМАТЕ НАПРАВЕТЕ СИ Я!

7

Анонимен

преди 4 години

Ужас, жълтата гостенка се завръща! Ето до това води мизерията - лоша храна, живеем на студено, защото сме енергийно бедни, дишаме пластмасите на Европа, лошо здравеопазване. Тази болест е била бич за много дълго време , докато не е била изличена с помощта на вдигане на стандарта, прегледи, мантута, и т.н. Затова имаше ТУБ диспансер, защото е било много зле положението. Връщаме се в миналото, дами и господа.

6

Анонимен

преди 4 години

Щом не знаят точно на колко години е значи не е бил здравно осигурен и не е носил документи. От там нататък се сещайте сами.

5

Анонимен

преди 4 години

Извън 3-4 големи града, всичко друго е бедност и изостаналост. И при този "строг и ефикасен" контрол на държава и институции болестта ще се вихри на воля,особено сред малцинствата и навсякъде , където има лоши условия на живот и липа на средства за профилактика. Белодробната туберкулоза е силно заразна. Вървим нагоре по стълбата, която води надолу.

4

Анонимен

преди 4 години

На този пейзаж, разни психопати, искат да лишат трудещите се от болнични и правото да се лекуват.

3

но комент

преди 4 години

Снимката ви е с УНГБ набор инструменти!

2

Даа,

преди 4 години

болести които до преди 30г. бяха почти забравени, сега се завръщат! В 21 век и то в страна от ЕС!

1

Щерю

преди 4 години

Туберкулозата е болестта на Мизерията. Ама иначе сме стабилни. Българите са евтини, F-16 са скъпи...