164

Анонимен

преди 4 години

Само герб.... за тва плeме!

163

Анонимен

преди 4 години

До 158Трол..е герб..ав, да остваиш цял град без вода това добро ли е за хората? Като преди това си откраднал едни 30 мил Евро за да решиш уж проблема, това е престъплен..ие

162

немския герб фалира

преди 4 години

В Германия се проведе олимпийската квалификация ГЕРМАНИЯ тУРЦИЯ. Цялата зала беше пълна с турци. Турция победи с 3-0. Германия вече е слаба държава с огромно турско малцинство от 12 милиона и 3 милиона гости араби. След 50 години няма да съществува. От безсилие немските момичета накрая се разплакаха. Те първи усетиха окупацията.А България ще надживее Германия.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2020/01/14/gen-soleimani-lichno-uchastval-vyv-voinata-v-bosna-1993-94-g.435833?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links#comment-newest

161

муню

преди 4 години

Ако анкетата е из държавната администрация то резултата би бил такъв.

160

фак$т

преди 4 години

Изборите са само по документи. Както и демокрацията.

159

ноби

преди 4 години

българинът е страхлива мишкa. много силен на маса , а на изборите си гласува за тиквaтa, да не си загуби тъпaта работа. щото така са му казали.

158

Alastair

преди 4 години

Че аз като разговарям с хора инто не малко на брой и като чета коментарии, то на 30 човека 1 харесва управлението на ГЕРБ и то не че го харесва ами смята че ако 1 партия се насити на кражба то ще дойде моментът в който да спре. Отде се взеха тия данни манипулираните ? Може би ГЕРБ вече сами ще си пишат процентите на изборите кой знае. На база на 2019 г. която си е цяла съсипия и неадекватност кой луд ще гасува за ГЕРБ ? Нека такива да ми слагат минуси, че да броя...

157

Некъф

преди 4 години

Само да дойдат изборите, хората масово ще гласуват за славчо напук на политическата ***

156

Анонимен

преди 4 години

Кое му е доброто на ГЕРБ, гледайте Българска свободна телевизия в интернет. Долу цензурата на ГЕРБ. доброто е за гербавата олигархия.

155

Анонимен

преди 4 години

по крадливи от ГЕРБ няма - 12 години на власт откраднаха икономическия растеж на присъединяването към ЕС, направено от гой от БСП, а гербери като сте честни що не ви приемат в Шенген даже? Как са Генка - ЧЕЗА и областната на Перник скрила водната криза, за да стане с ромски гласове Фандъкова кмет.

154

Анонимен

преди 4 години

Като разцепи скоро Цветанов ГЕРБ и Бойко ще гледа като Живков на десети ноември зяпнал. Като падне под 15 процента като Костови крадлив дедо.

153

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е партия на ромите и бедните зависими избиратели а ДПС на турците, БСП е партията на българския народ борещ се срещу диктатурата на малцинствата.

152

Анонимен

преди 4 години

Партията на президента ще отвее мутрата

151

Анонимен

преди 4 години

Аз по-фалшива анкета не съм виждал в последните 10 години. ГЕРб ли са я платили?патриотите се разпаднаха и Иванчева ги би на изборите. Сега след водния цирк и арестувания им министър вече са под дъното. ГЕРБ ако е така що не отиват на предсрочни избори а преговарят Воля пак да им е патерица на вота на недоверие.

150

анкетата е фалшива

преди 4 години

цар Симеон Велики сам си е написал, че азбуката ни е славянска а народа славянски - преди Русия да съществува, разбрахте ли центаджии. Паисий си е написал и той История Славяно-Болгарская. Няма как да оборите техния авторитет. Аллах е ***, а кардиналите и пасторите масово педофили

149

Добре че сме в ЕС

преди 4 години

Иначе сега щяхме да гладуваме

148

Щирлиц

преди 4 години

Ако никой не отиде да гласува,другарите от всички партии няма да влязат ва парламентО.

147

Анонимен

преди 4 години

Слави е новият Левски и Христос е едно!!

146

Анонимен

преди 4 години

Слави ще ги оправи!

145

герБсп

преди 4 години

Нито ГЕРБ ще сдаде властта, нито БСП ще се саморазпуснат! Двете формации не се делят, а са се съюзили и това е герБсп