4

Ася Аксентиева

преди 4 години

Ако нямате книгата на Раймонд Вагенщайн с рецепти, потърсете в интернет прекрасната и многократно проверена негова рецепта за запечена френска лучена супа. Няма да съжалявате!

3

Korean soup

преди 4 години

Само не разбрах, ако човек няма мулти кукър няма ли как да си сготви тази супа? И второ, необходимо ли е докато се задушава лукът да загаря, та да се налага да го изстъргваме от дъното? А ако *** ни са с незалепващо покритие, ще можем ли да си сготвим тази супичка или ще се наложи да си купим такива ***, на които ще ни залепне всичко по дъното и ще можем да си го стържем, както е по настоящата рецепта? И последно: защо се налага да варим 4 часа лука и чесъна!?!

2

Хем :(, хем :)

преди 4 години

Всякакви ястия с лук, ако са приготвени майсторски, са много вкусни.Но има един проблем. Час-два след консумирането им човек има много газове, пръцка се.

1

Анонимен

преди 4 години

Толкова осакатена рецепта за френска лучена супа на бях чел.Браво. Дано да ви сготвят такава.