107

collectotor

преди 4 години

и след това влиза в килията на нено димов

106

ПЪЛНА РЕВИЗИЯ

преди 4 години

ДА СЕ ПРОВЕРИ РАЗХОДА НА ПАРИТЕ И ДЕЙНОСТТА НА ВИК-ПЕРНИК, ЗА 5-ГОДИНИ НАЗАД!!!!ЩЕ СЕЗИРАМЕ ЕБР И БРЮКСЕЛ!

105

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ВИК ПЕРНИК, КАМЕН КАМЕНОВ ОТ БСП, Е ДОКАРАЛ ВИК-ПЕРНИК ДО ФАЛИТ С КРЕДИТ ОТ 3-млн., И Е ПРОВАЛИЛ " ВОДНИЯ ЦИКЪЛ" ОТ ЕС И ЕБР!КЪДЕ СА ПАРИТЕ, КАМЕНОВ...??!!ЗАЩО ОГРАБИ ВИК-ПЕРНИК И. ОСТАВИ НАРОДА НА СУХО, КОМУНИСТ ДОЛЕН.....??!!

104

Анонимен

преди 4 години

Рeвизoрo e чoвeк зaвършил хoрeoгрaфия, пocлe и aз нe знaя кaквo -икoнoмикa ли, прaвo ли... Знaчи e дялaн кaмък и cтaвa зa вcичкo. В тaзи държaвa нaли знaeтe кaк e: мaлкo cтoлoвe мнoгo гъ..вe. Тoзи чoвeк пo никaкъв нaчин нe e рaбoтил в oблacттa нa eкoлoгиятa и вoдитe. Cлeдoвaтeлнo нищo нe рaзбирa oт тaзи рaбoтa. Методи Андреев

103

Анонимен

преди 4 години

До ДИМО НЕНОВЗа какво ти е да подава оставка? Следват предсрочни и овцете пак ще го изберат.

102

Анонимен

преди 4 години

Много жалко пак калинка,Министър на околната среда и водите трябва да е хидроинженер но явно в ГЕРБ нямат кадри.

101

дунавска звезда

преди 4 години

не виждам разлика между предишния и новия министър еднакви калинки

100

Русомраз

преди 4 години

Емил Димитров - Язовиро...:))))))))))))))))))

99

Край

преди 4 години

Предлагам преди назначаване на министри да се прави теста "Гриша Ганчев". Дава му се чук, тесла и пирони, трионче и дъски и за 3 часа да скове къщичка за птички.Ревизоро не може да го издържи.

98

Койчо

преди 4 години

Този какво беше завършил.Маи хореография

97

И никакви

преди 4 години

Дронове на фащ в БГ.

96

КОЙ

преди 4 години

С ревизори, ченгета и прокурори няма да се спаси нито природата, нито живота на хората. Каква полза има от хрътки, след като размножават в управлението на страната мутри и калинки? Че спускат парашутисти, за да им покриват далаверите, стана ясно и на децата, ами поне да са малко от малко специалисти в дадената област. Очевидно са толкова дебилни и престъпно безотговорни, че не са в състояние да различат архитект от археолог, андролог от антрополог, терапевт от теолог.

95

до 101 , 102

преди 4 години

Бойко Борисов не е длъжностно лице по смисъла на закона, той не е подписвал тези документи. Изопачавате.

94

ПроСоТо

преди 4 години

"Длъжностното лице",допуснало ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО на Нено,..ПО ТВЪРДЕНИЯ НА ГЕШЕВ-прокуратурата,Е лицето.."Бойко Методиев Борисов",временно изпълняващ длъжността "Мин. придсидатиль"..Лицето Б.М. Борисоф СЪЗНАТЕЛНО е допуснал "министъра" му да извърши ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО,за което сега Гешеф запрята ръкави..Е,за лицето "Б.М.Б." не важи ле чл.285?..Или викате:-"Ама Боко не е знаел"?!Е,за какъв *** е тогава там Банкянския ***?!?!?!Та шофер на джипка той може да си бъде и БЕЗ да трови общестгвот

93

ПроСоТо

преди 4 години

абе щуротии,какво да очакваме?..Обаче забележете на какво никой не смее да обърне внимание от тоя ДЕСЕТИ,или ДВАДЕСЕТИ случай на ИЗДЪНКА на "кабинета":..В НК пише:-"Чл. 285. Длъжностно лице, което съзнателно допусне подчинено нему лице да извърши престъпление, свързано със службата или работата му, се наказва с наказанието, предвидено за извършеното престъпление."АКО допуснем ,че Нено е извършил престъпление,то какво става с "длъжностното лице,ДОПУСНАЛО подчинения му да извърши ПРЕСТЪПЛЕН

92

реалист

преди 4 години

Ако Ревизора ще се справя по - добре от Нено Димов, защо не го сложиха първо него на този пост, а назначавате другия? Или пазят по - доброто за после? Смешници.

91

тя

преди 4 години

Министъра затова е министър , щото носи цялата отговорност на министерството , в противен случай е ненужен ! Нека в България да имаме министерства без министри , сигурно ще работят по- добре ! Смешни оправдания на тия които защитават такива като Димов !

90

Щерю

преди 4 години

Дошла телеграма с поздравления от Мексико! В нея пише: - Зоро е нашият национален герой! Препоръчваме! Така се маскира и обира, че не може го хванете...

89

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден вече ни облъчват колко министърът не бил важен, имало други по веригата. Ами като други вземат решението и ще носят отговорност, да има само един подпис при документите, да се знае кой решава! Да ги попитам тези защитници на онеправдани министри: Като се пуска в експлоатация обект, кой подпис е най - важен, решаващ? Не е ли последният? Да не би Путин да строи газопроводи, да не е първа и единствена инстанция? Грозно е да си вярвате, че хората са зависими от вашето купено становище!

88

тя

преди 4 години

Нено димов като взимаше поста казе ,че се явява като експер , щото той е десен , а сега изведнъж стана политическо лице и не е експерт ! Хората помнят бе *** ,дето стана министър от алчност - да лежиш и взимаш много пари !