16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10God Bless America!Коя Америка? Тази, дето на 10 януари 1944 г. бомбардира София и изби 1050 (нe 750!)мирни жители с една армада от 143 В-17 Flying Fortress, 37 В-24 Liberator и 110 Р-38Lighting, както и 12 души във Враца! И за което никой не се сети да напише преди 4 дни!Изпитвам срам и униние от нашата прогресивна джорналистика! Нищо за играчките и писалките, заредени с взрив, да късат ръцете на дечицата! Срам и гняв!Год, пляс Амеуика!

15

Анонимен

преди 4 години

Гледката след атаката в Техеран включва разрушени сградичаст от стратегия за възпиране напред...............Момиче, нещо ми лазиш по нервите! Научи български и тогава се упражнявай върху търпението на читателите!

14

Анонимен

преди 4 години

Някой създал фалшив профил в Туитър на журналист от Haaretz и написал от негово име, че са убити 200 американци, че стотици ранени тайно са тайно отведени в Израел. Някой хакнал профила в Тиутър на кувейтска информационна агенция и написал, че веднага след нападението американците в паника бягат от Ирак.

13

Анонимен

преди 4 години

"Иранците обявиха, че са убити 80 американци. И показаха страхотно видео от нападението, а част от видеото е заснето в Луганск в Украйна."

12

нн

преди 4 години

Американците да са благодарни на иракчаните, че са ги предупредили достатъчно навреме преди удара, иначе щяхме да видим самолети с ковчези за САЩ. Иран ясно каза, че не е искал човешки жертви, и навярно е така. Ако не бяха съобщили навреме на иракчаните, какво щеше да стане? Иранската армия не е нито иракската, нито либийската, нито пък на съседите, изключая Турция. САЩ добре го знаят.

11

Анонимен

преди 4 години

ИРАНСКИЯ РЕЖИМ ОТИВА В НЕБИТИЕТО.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен11Каква тотал щета бе пич.Ударили са някаква ламаринена постройка.Не виждаш ли как си хилят войниците и хич не им пука.Всичко това е пълен цирк.Да могат иранчаните да кажат-вижте ние не стоим със скръстени ръце и отмъщаваме...

9

Анонимен

преди 4 години

Я като гледам -база вече нема,тотал щета.Па тука разни *** ни обеждаваха , че всичките ракети били прихванати или паднали далеч в пустинята.

8

Анонимен

преди 4 години

God Bless America!

7

Цирк

преди 4 години

Много военни"съюзници на сащ" който са били на базата и са се криели в бункери са се *** от страх и са на лечение в Кувейт.Сащ крият истината и защо ПВО системата-Петриот,не е отразило ракетното нападение.

6

Анонимен

преди 4 години

Къде е ПВО-то на великата Американска армия?!

5

Анонимен

преди 4 години

Иран не са предупреждавали американците, а са предупредили Ирак, че ще има удари по базите, защото базите се намират на иракска територия. Длъжни са да го направят. А властите в Ирак са предупредили американците.

4

Няма майтап

преди 4 години

Браво на Персите,най после показаха на заразното зло сащ,къде им е мястото.

3

Буммм

преди 4 години

Тея приказки за предопреждение преди атаката,се разпространяват от САЩ зада замажат провала,никой нормален не вярва вече на САЩ.

2

Тикволандия

преди 4 години

Новините от Иран, Ирак, Афганистан, Сирия и ислямска държава са по-позитивни отколкото тези от бг.

1

Анонимен

преди 4 години

Така нареченото отмъщение беше пълен цирк. Едните отмъщават другите най-спокойно ги оставят да си отмъстят на база отдавна напусната от американците.