15

Пенка

преди 4 години

Жената е подобрила здравословното си състояние чрез диетата, което е било целта й.

14

Анонимен

преди 4 години

Повърхностна статийка. Като модата с НВД.Ден до пладне - глупости.

13

Анонимен

преди 4 години

Поредната мода е просто.Хората с повече опит сме се нагледали на какви ли не моди. Вкл. и в храненето.Четете научна литература и по този въпрос, не жълти статии и форумчета, списвани от хорица, които идея си нямат от химия и биология, а най-често превеждат и преписват, и тов зле, от чужди статии, написани от подобни на тях.

12

до 9

преди 4 години

тъкмо това и аз прочетох, викам си там се гори калории няма как да не отслабне, то било друго... и спрях да чета, бях се настроил...

11

ХАХА

преди 4 години

Тук доста неграмотни *** с фалшиви истории и аргументи виждам, че са се разплюли - както обикновено в БГ ;) Навсякъде нещата стават само тук не!

10

Анонимен

преди 4 години

Тая Деница май ще е по-добре ако спре всичко и престане да се прави на лекар.

9

хаха

преди 4 години

Бая дебеличка. Това ли е резултатът:)

8

Баба ви

преди 4 години

НВД се прави задължително със спорт и увеличен прием на течности в продължение на не повече от два месеца. Ако не спазите последните две условия реално си вредите. Но иначе режима е може би най-ефективният за горене на мазнини. Фастинга е автофагия - доказано полезен краткосрочен глад от поне 16 часа. Авторът на откритието наскоро спечели Нобелова награда за изясняването на този процес на клетъчно ниво.

7

Анонимен

преди 4 години

Тази диета повишава много киселинността на организма. Снея може човек да си докара такива болести които даже не е чувал. Обикновно хората които ги проповядват нямат никаква представа какви са дългосрочните последствия върху организма. А да напишеш толкова плоска статия си е направо престъпление

6

...

преди 4 години

Не виждам никакви предимства в нисковъглехидратното хранене! Хранете се балансирано, приемайте достатъчно количество протеин, научете какъв е калорийният ви баланс и си следете макросите и калориите.Яжте основно цели, необработени храни.Идеята е да изградите нов начин на живот, а не да спазвате 1-2-3 месеца силно рестриктивна диета и после да се върнете в изходна позиция, че дори и по-зле...

5

men

преди 4 години

спри хапчетата и пуши тревичка. най добре си я гледай самичак на закътано някъде. в повечето случаи само требва да боднеш разсадчето някъде. храната е лекарство, екстремните диети са доста опасни. прецакват и ума по някога и връщането назад е трудно. стъпка по стъпка и всичко с мярка.

4

Анонимен

преди 4 години

Жена ми едва не почина от тази ниско въглехидратна диета. Наистина отслабна но също отслабна и умунната и система. Имаше 40 градуса температура повече от седмица и продължава да е болна и в момента. Преди никога не е боледувала. Никога не е имала 40 градуса температура.

3

Анонимен

преди 4 години

И аз пия едни хапчета за сън, от които се наддават килограми, а без тях не мога, други не ми действат. Лоша работа, да си зависим от психотропни лекарства.

2

КУЛТУРЕН КУЛТУРИСТ

преди 4 години

Аз не се храня с каквото и да е, а с каквото падне.

1

Щерю

преди 4 години

Забелязъл съм, че тези, които се хранят по специални режими - накрая на нищо не приличат...