18

do 15/17

преди 4 години

кажете някой по-смилсен филм от последните години, че и аз се замислих.. лека вечер!

17

Анонимен

преди 4 години

Хоакин Финикс заслужава Оскар. Жокера обаче като филм не е нищо особено. Не бих го гледал втори път. Прав е 15. В последните 10-20 години стойностните филми са много малко. И става като с хранителните продукти. Хора които никога не са яли истински домат не могат да оценят колко дървен е един холандски домат. И така вече има хора които се захласват по Жокера и Междузвездни войни защото им липсва база за сравнение. А Оскарите са вече само цирк на политическата коректност.

16

Анонимен

преди 4 години

Филма "Жокера (а.к.а Джокович) *** Надал" е номиниран за много награди и в порното също. Най-добра песен пък е на Камелия.

15

Анонимен

преди 4 години

Тъй като съм киноманияк смело мога да заявя че в последните 20 г./особено последните 10!/ има не повече от 2-3-4 филма които са качествени.Холивуд вече е пълна скръб.Добре че европейското кино се завръща с много добри продукции!

14

Замислен

преди 4 години

Това е най безмисления филм, който съм гледал в живота си. Не ми причини нищо! Нито замисляне, нито забавление, нито смях, нито сълзи .... нищо.

13

Легендата

преди 4 години

Тази година филмите са напълно гледаеми. Няма само транс афро американци насилвани и поробени.

12

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми на шлифера!

11

Поправка

преди 4 години

Филма е Жокер не Жокера, Жокерът и тн

10

Хахах

преди 4 години

Ама то само кинаджиите си гледат филмите кой от кой по т ъ п и кой от кой с по *** ефекти!

9

Джо Самурая

преди 4 години

До НЯКОЙ ГЛЕДА ЛИ ГИКолко си *** :D Бръкни се, извади едни 10-15 милиона, основи гилдия на актьорите от горно нанадолнище, и си раздавайте награди и тогава парадирай с "На мен не ми е".

8

На Ушев

преди 4 години

Плакали от смях като му видяли филма.

7

ШибиРиби

преди 4 години

Ае ко става с Тео Ушеф? Нема ли нещо за него? Скъсаха го от интервюта по телевизията пък нещо...

6

Анонимен

преди 4 години

Абе гледат ги.Нашите не ги гледат.Ама Ушев и Господинов ги наградиха тук.Защо?

5

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

4

НЯКОЙ ГЛЕДА ЛИ ГИ

преди 4 години

Тия оскари още?В Холивуд си има една еврейска филмова номенклатура, която сама си взима решенията кой да номинира, който да поощри... В решенията кое да се натрапва като "заслужило Оскар" няма демокрация, а е по усмотрение на болните фантазии и стандарти на самозабравилия се филмов "елит". Продуцентите в Холивуд станаха до един простаци и изнасилвачи с претенции за прогресивен вкус... Може ли най-тъпият филм, който съм гледал да бъде "абсолютен фаворит"? На кого е фаворит? Лично на мен не е!

3

Бате Гойко

преди 4 години

"Жокерът" (...) ще се състезава с "Форд срещу Ферари", "Ирландецът", "Джоджо заека", "Жокера"... "Значи "Жокерът" ще се състезава с "Жокера" ;)))Гледах го, не ми хареса, но... актьорската игра на Хоакин Феникс е изключително добра."Ирландецът" е доста по-добър филм.

2

Не мерси

преди 4 години

Не успях да го догледам - филма е възхвала на неудачника.А и като цяло холивуд от 10 години се отказаха от смислени филми-екранизация по комикси и "артисти" назлобени със стероиди и пластични операции без грам талант и това било изкуство.

1

Анонимен

преди 4 години

Как бе ,Ушев ще спечели с Физика на парата.Не ни лъжете ,българи юнацииии..