82

Стамат

преди 4 години

- Асад, не се смей! Ти си следващият!(Кадафи, 2011)

81

закономерност

преди 4 години

Благоденствието на народа се дължи на труда. Когато някой започва да управлява с обещания, работата бавно и безславно отива към бедност.Поради това колкото и да са примамливи теориите на социалистите, по-скоро рано отколкото късно, всичко отива в канала.За пример ще ви дам Перник

80

Анонимен

преди 4 години

Браво персийци! Неочаквана силна проява на справедливост и моралност!

79

Анонимен

преди 4 години

Сега пада Тръмп.

78

Анонимен

преди 4 години

Ами че той тоя Шах нали беше американско протеже. Забравяте нещо много важно. Народа го свали и изгони барабар с американските му авери. Тоя джурналист от ФАЦ май тотално е оплел нещата. А между другото е споменал че нещо подобно се случва сега и в Ирак. Гринготата губят тотално навсякъде.

77

Ivailo Angelov

преди 4 години

Джуджето агент, на КГБ е уникален играч. Вкара брадатите във войната срещу САЩ и Изрел с посредник СИРИЯ и накрая даде информация за иранския генерал. Сега ша прекара мустака в Либия и накрая петрола ша стане 120 долара за барел. Ако, че айтоласите всички са агенти на МОСАД.

76

Bergamotberg

преди 4 години

Да се разберем.Вече няма понятие Запада, а има Европейски съюз, Европа, САЩ, Русия, Евразийски съюз като последното е все още малко неравномерно. САЩ и ЕС все повече стават независими от САЩ и това е основата на противоречията, а такива като Иран и Сирия са средства за засилване или отслабване на влияние и зависимости, в зависимост от коя страна гледате.

75

Анонимен

преди 4 години

При шаха започват да се развиват едни процеси в Иран - населението се увелечи и започна миграция отселото към града. В крата на седемдесетте години на м.в. в големите градове на Иран се натрупаха 8-10 млн бедняци без работа и жилища. Шахин-шахът Рез Пахлави не можа дареши този проблем - да създаде работни места и да построи евтини жилища за народа. Вследствие на това Иран бе разтърсен от социален взрив, който помете режима на шахин-шаха.

74

анонимен - М

преди 4 години

На шахът Риза Пахлави за да защитава американските интереси и пребиваващи американски фирми е получавал по един милион долара на месец а по късно се стига до три милиона долара.А какво да говорим за сега протестиращите.

73

анонимен - М

преди 4 години

Трябва да се обърне внимание на това кога света беше в апогея си - когато имаше алъш вериш между държавите и всеки искаше да докаже ,че неговият строй е по добър и носи благоденствие на народа им. В периода на капиталистически ,социалистически,необвързани,ислямски,военни диктатури и други.Да не забравяме ,че Турция благодарение на военият преврат от 80 години , за 4 години израсна с 100 години.

72

анонимен - М

преди 4 години

То си беше ясно ,че чрез свалянето на самолета се цели да се предизвика арабска пролет.Кой е ударил самолета - то си е ясно, за тия които не им е ясно - това не е виждаш самолета и го обстрелващ,тук някой трябва да ти предаде данните за целта,нанасяш ги и стреляш,от така наречената закрита цел.

71

Анонимен

преди 4 години

"Г-ДА ДЖУРНАЛЯ ЗАЩО НАРИЧАТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДЕТО НЕ СИ ДАВАТ РЕСУРСИТЕ НА ФАЩ"Знаеш, че нормалните не оцеляват, но ти ще живееш много дълго.

70

Анонимен

преди 4 години

Да ама преди 1979-а година Иран беше свецка държава. Има много снимки от това как жените са облечени по западен стил и всичко е нормално. Разликата е огромна.

69

Анонимен

преди 4 години

Г-ДА ДЖУРНАЛЯ ЗАЩО НАРИЧАТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДЕТО НЕ СИ ДАВАТ РЕСУРСИТЕ НА ФАЩ ДА ГИ КРАДАТ РЕЖИМИ ??? АКО ТАКИВА ДЪРЖАВИ ДЕТО СИ ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС И СУВЕРЕНИТЕТ СА РЕЖИМИ ЗНАЧИ РЕАЛНО САЩ СА НАЙ ГОЛЕМИЯТ РЕЖИМ В СВЕТА И СА ПО ДОЛЕН РЕЖИМ И ОТ НАЙ-ДОЛНИЯТ РЕЖИМ НА ЧАРШАФИТЕ В ЧАРШАФСКИТЕ ЕМИРСТВА !!! СИРЕЧ ПО ДОЛЕН ПОЛИТИК ОТ ХАМЕРИКАНСКИЯТ И ЧИФУТИНА НЕМА ДА НАМЕРИТЕ ! ЗАБИХА НОЖ В ГЪРБА НА СЮЛЕМЙМАНИ - ПОКАНИХА ГО НА МЯСТО В ИРАК ДА ПРЕГОВАРЯ А ГО ВЗРИВИХА С ДРОН. ТАКА ЧЕ НА ***

68

Totenkopf

преди 4 години

Падна Шахът и стана още по зле там, та внимавайте какво си пожелавате!

67

Victimized

преди 4 години

Защо пропускате да кажете кой докара шаха обратно на власт, след като Иран имаха секуларно правителство начело с Мосадех, но го свалиха точно САЩ, ЦРУ, МИ-6, понеже отне концесията за петрола от Бритиш петролиум, докараха шаха и той управлява като диктатор. Сега отново всичко е за контрола на петрола, каквото и да говорят за права на хора и за режими няма нищо такова и никога не е имало. Вижте Либия, вижте Ирак......

66

Анонимен

преди 4 години

Режима в Иран е пред крах. Въпреки 40 годишната дивашка пропаганда срещу САЩ И Израел провеждана в Иран резулгатите от нея се разпадат пред очите на изумените аятоласи. Нарочно нарисуваниге знамена на САЩ и Израел на площада в Техеран с цел да бъдат тъпкони и унижавани от минаващите иранци се заобикалят в знак на отхвърляне идеологията на ислямската революция. Самата идеолагия е ислям плюс елементи на социализъм. Навсякъде по света една такава хибридна идеология се крепи само с терор.

65

цинизъм

преди 4 години

От самото начало казвах, че самолетът е нарочно свален. Техеран, - колко прилича на руснаците! - отначало казваше: Няма такова нещо! Накрая стана ясно, че има такова нещо. Случаят със загиналите младоженци е направо покъртителен. Хаменей зачерни едновременно две семейства чрез убийството на тези млади хора. Браааво, Хаменей! Ти уби и несъстоялите се деца от този брак. Как се гледаш в огледалото?

64

Анонимен

преди 4 години

А сега така ще дойде " демокрацията". Имаме пресни примери по всички континенти.

63

Анонимен

преди 4 години

Зайчето, което американците са поставили преди 40 години да им пази топло този район, се превърна във вълк.