27

Анонимен

преди 4 години

Причината кризата да не е към своя край е само една. И тя е евреите, които дават мило и драго да набутат Америка в поредната еврейска война - този път с Иран и са готови да воюват докато и последния американсии войник не пролее кръвта си.

26

Анонимен

преди 4 години

Пет причини защо кризата не е към края сиЕдва ли причините са пет. Според мен основната и единствена причина за продължаващата криза е че САЩ не унищожиха нефтената икономика на Иран, това щеше да е краят на ислямската революция започнала преди 40 години заради това че шахин шахът на Иран Реза Пахлави реши да направи от иранците хора със светско мислене да премахне вековните мракобесни норми за облекло и поведение което предизвика гнева на ислямските клирици и те направиха ислямска революция.

25

Анонимен

преди 4 години

Нема страшно!Нема да се бият!Нито на Тромпето, нито на Аятоласите им требва война!И Тромпето, и Аятоласите ИМА кво да губят.

24

Анонимен

преди 4 години

Много неприятно се получи, че Дончо даде задна. А така се надявах да постреляме малко!И руснаците можеше да дойдат пак, и Белене щеше да заработи, и Народният съд да издава присъди... Ееееххх, защо провалихте хубавата патаклама???

23

Което трябва

преди 4 години

Иранците показаха това което трябва - показаха,че могат да пробиват ПВО на войските на САЩ. Тръмпецот затова се кротна - като нищо могат да им думнат я самолетоносач,я ВВС или ВМС база в региона.

22

Факти

преди 4 години

До Карл ТанерЩо бе,рижия перчем какво направи? Той нали биеше барабан че ако Иран нападне щял да унижожи 52 стратегически цели.И? Иран нападна краварската база и рижия даде назад.

21

Карл Танер

преди 4 години

До 4. Нали прехвалените иранция бяха голяма работа. Щели да напукат кравирите. Не били Ирак, Сирия или Либия. Като не могат да си осъществят заплахите да не ги отправят въобще

20

Анонимен

преди 4 години

До 20. "За Путин знае всеки!-:)"И за Йети, знае всеки.

19

Анонимен

преди 4 години

До Карл Танер "Паднаха ми в очите иранците. Само заплашват, а нищо не правят. Празни приказки"На такива баба ми им казваше "лаладжии" Номер 1 сред тях е другарят Си.Все си взима Тайван, всеки момент гони американците от там и си остава само с приказките.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18.. Ти самият си никой! За Путин знае всеки!-:)

17

българин

преди 4 години

До Днес бг. Една и съща тема.Под колко заглавия ще ни я " представите" още?!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До чичо "Путин се е скарал, на едните и другите,"Извода от тази криза е, че Путин никой не го пита за нищо. Той е невидим.Големите се оправят помежду си.

15

Анонимен

преди 4 години

Агресията и санкциите на САЩ пречат да се стартират нови преговори за мир.

14

Анонимен

преди 4 години

Боко е приятел на Тръмп.

13

истината е

преди 4 години

Има просто решение на всички беди на хората,има сащ има проблеми няма сащ няма проблеми,и тава го у съзнават все повече хора по света!

12

АнонимеН

преди 4 години

И ТРЪМП И ФАЛШИВИЯ ПУТИН И БРАДАТОЛАХА НА ИРАН ВСИЧКИТЕ СА ЗА ТРИБУНАЛА В ХАГА!!!! И СА ЕДИНСТВЕНО ЖИВИ САМО, ЗАЩОТО СЕ КРИЯТ В ДЪРЖАВИТЕ СИ И ЗАПЛАШВАТ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ!

11

Анонимен

преди 4 години

Горкия русофил, все чака Михаля и плюе САЩ.

10

Путин нареди и трите

преди 4 години

събития - убийството на генерала, протестите в Багдат срещу посолството на САЩ и свалянето на украинския самолет (руски военен е подал координатите).ПРИЧИНАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил премьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху в ходе встречи с президентом России Владимиром Путиным в Сочи.ПОРЪЧКАТА 30 декабря 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную

9

Анонимен

преди 4 години

Току виж извикат Путин.

8

Русофил

преди 4 години

Нека сега международния съд в Хага да осъди убийството на САЩ,да го извикат там на трибунала,както викаха братята сърби воените Караджич,Милошевич?