10

Анонимен

преди 4 години

Фармацевтът не е медицински специалист а алчен тъговец на илюзии. Всички знаят че лекарствата в България 90% са фалшиви и безбожно скъпи . За това аптеките са на всеки ъгал. Учи учи мама аптекар да станеш нищо да не работиш и много да крадеш.

9

Анонимен

преди 4 години

Фармацефт било медицинска професия, хахаха с какво е медик точно? Типичен продавач на лекарства Държавата цирк

8

поредния банкомат

преди 4 години

От както белите престилки им сложиха касови апарати и ги натириха на пазара пациентите се превърнаха в банкомати, както е в развитите капитални общества. Пиеш по един тезгях илачи, нищо, че се са ти нужни, важното е банкоматът да се тръска редовно. Толкоз за пазара и здравето.

7

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми, който почина през 1950 година, е бил помощник-аптекар. Имало е и такава длъжност едно време. Много работи знаеше.

6

пак от 6ти

преди 4 години

До 5сега, майтапа на страна. Трудно ще установиш със сигурност дали е фармацевт или не. Можеш да го попиташ някой специфичен въпрос (специфичен, а не ***) относно лекарството. Ако го видиш че си няма хал-хабер и те праща да питаш доктора или да четеш листовката, имаш основание да се съмняваш в дипломата му.

5

Анонимен

преди 4 години

До 5поглеждаш ксерокопието на дипломата и питаш 25 годишната жена на гишето дали тя е магистър-фармацевтът Димитър Иванов, който е завършил през 82-ра както е посочено на дипломата.

4

до 4

преди 4 години

Как да разбера дали е магистър-фармацевт? Ако просто го питам, може да ме излъже.

3

Анонимен

преди 4 години

Първо правило при влизане в аптека: проверявате дали обслужващия е магистър-фармацевт или е бил продавач в бакалия до миналата седмица. Ако недай си боже доктора е объркал дозировката на лекарството или самото лекарство, по закон е работа на магистър-фармацевта да забележи това и да ви информира. Ако човека зад гишето е просто продавач, то няма как да забележи грешката. НЕ РИСКУВАЙТЕ ЗДРАВЕТО СИ

2

пецата

преди 4 години

Едно стент-че моля , по нзок съм

1

Дарвин философ

преди 4 години

Билките в Бг медицината не ги учат вече .А иначе 60 % от всички лекарства са на билкова основа ,но активните съставки се синтезират вече изкуствено за намаляне на разходите....