26

Анонимен

преди 4 години

Основните признаци са: Отдавна сте минали 100 кила.Когато заредите догоре, за да отидете на село, цената на колата ви се вдига двойно.Разходът на масло е съизмерим с разхода на гориво.Като се обели боята, ясно се различават поне три цвята.Като паркирате пред блока, дори и котките ви се подиграват.

25

Анонимен

преди 4 години

До СТАЛИНкупихме ЧИСТО НОВА от КОРЕКОМ ЛАДА 7ца 1985таи сега си гледаш кокошките в нея ли? Не бягат ли през дупките?

24

Za

преди 4 години

30 години Москвич 2140Д издържа без проблеми сменят се втулките на кормилните щанги и накладките.А тия новите големи набутвации.

23

Анонимен

преди 4 години

До: 20Да бе, дишало се друг път, стига си лъгал като комунист!Като се кача на Витоша и София не се вижда, с изключение на съоръженията на Кремиковци които тогава бълваха с пълна сила дим и пушек!И това беше още преди 1989 г. Помня, когато ходих с моите родители като малко дете - тогава чак се виждаше целия град, а започна да се замърсява през последните години на комунизма (или т.нар. "презрял социализъм").Елисейна изглеждаше като пейзаж от някоя луна на Сатурн а за Искъра да не говорим!

22

От Запад само такива

преди 4 години

трошки ни внасят, затова дишаме като риби. Преди 30 години в София се дишаше спокойно, въпреки, че тецовете работеха на въглища. Днес колите са най големият замърсител, а нещастниците се хващат в комините!?

21

Анонимен

преди 4 години

Е това пък да караш все нови коли и да ги сменяш през 2-3 години е най-голямата набутвация. Точно новите коли са стоките, които се обезценяват най-бързо -- примерно 25% през първите 2 години и 50% следващите 3-4. Е верно, приятно е, ако си заринат с пари.

20

Алчност

преди 4 години

Съветът да продадеш колата си, малко преди да се скапе се счита за особено умен, но има две маалки слабости, не се споменава кой е този ***, на когото ще я продадеш и на каква цена. Всичкият рев за чиста природа се обезсмисля от честата смяна на стоките, като колата примерно. За да се произведе един нов автомобил се ползват толкова ресурси и енергия, колкото старият не може да съсипе за два пъти по-дълъг период.

19

х

преди 4 години

Карам си 30 годишната бръкма, която не харчи грам масло и не се троши, а хич не ме брига какво е модерно и за стериотипите на днешния консуматор-капиталистически свят.Живи и здрави.

18

111

преди 4 години

До АнонименЗнаем къде е мекото на хляба, но благодаря че ни отваряш очите. Всичко зависи от км, които въртиш на година и чергата. За 10-15 хиляди км, почти всякаква кола ще върши работа. Отделно в БГ се продават между 25-30 хил. нови автомобила, половината са фирмени. Нали се сещаш, че нова кола е по джоба на малка част от населението. От 1 година по неволя карам точно 10 годишна немска кола, ремонтите ми са 500 лв тотал за тази година. ;) Има и читави стари коли...

17

Подлец

преди 4 години

Кръстете статията "Крадко ръководство на измамника" или "Как да убием човек по непредпазливост" . Ясно, че е пълно с измамници, които продават счупени коли, но чак статия как да си продадете сапунерката е прекалено! В Германия например, за продажба на подобна морга, представяйки я за здрава се влиза в затвор!

16

Анонимен

преди 4 години

Да продам?! Карам един автомобил 2-3 години, връщам и взимам следващия модел. Изобщо не ме интересуват разни немски 10-годишни бракми (не че и аз нямам немска кола, ама моята е на 4 месеца). С на жена ми колата правя същото, но тя е компактен модел- Мазда 3. Отдавна установихме, че да се кара нов автомобил е много по-приятно и много по-изгодно. А вие си наливайте по 1000лв. на месец в Е60-ките и се залъгвайте колко са хубави. Аз за подобни пари карам чисто нов немски автомобил.

15

Анонимен

преди 4 години

Типичното байганьовско мислене - ако нещо не става за нищо по-добре да го продадем - друг да си троши главата с него вместо да го изхвърлим както си му е реда. ***, пробвай да си продадеш торбите с 6yклyкa, вместо да ги изхвърляш на сметището, за да не си капо.

14

СТАЛИН

преди 4 години

купихме ЧИСТО НОВА от КОРЕКОМ ЛАДА 7ца 1985та, НОН СТОП се кара всеки ден и ще я карам още и още, здрава, ако се развали нещо евтино, удобна, кара ме навсякъде, била стара, за мен е красива КЛАСИКА

13

Анонимен

преди 4 години

Ако автомобилът ми прилича на тоя на снимката, цената му само ще расте с годините, т.е. ще го продам само ако закъсам. Или за точната цена. Нулите обаче ще са повечко.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва. Ама не мога. Ако я продам после ще вървя пеша!

11

To затова

преди 4 години

в Бг.само трошки,щото ги продаваме като настане време.Разменяме си ***..те така...

10

Асен от Филиповци

преди 4 години

Продавам ЖИГУЛКА. Цена - 500 лева. Ако искате и коня , който я тегли - мизата се вдига - 1500 лева.

9

Соломон Паси

преди 4 години

... Продавам ТРАБАНТ ........... НАТОВСКИ ТРАБАНТ !!!!! ..... Първоначална цена - 69 лева и 87 стотинки !!!!!! ......... Може да надавате !!!!!! .............

8

Дедо

преди 4 години

До ЧичоТи сигурно си голям и печен тарикат, който никога не се минава, за разлика от разните загубени балъци. Евала, такива хора ни трябват повечко. Идеален си за партията на Слави Чалгарифонов, гнусний чичак.

7

Чичо

преди 4 години

Кола ако ще шиткам, гледам като умре тотално - тогава просто замазвам проблема и я пробутвам на някой балък. До тук (25+ години) тоя подход работи безотказно.