37

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Борисов, който приема спокойно хореографията на пиарката си, най-после вижда, че Путин е видимо изумен от подобно посегателство, каквото неговия екип никога не би си позволил. Борисов решава да реагира като големите лидери така:Éла ти, де.

36

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Откровена ирония у руснаците предизвикват настойчивите усилия на пиарката на Борисов Севда Арнаудова да запечата шефа си и то в анфас, а не в гръб, на снимка с Путин. Нарушавайки протокола, тя го дърпа и побутва, за да може да снима лицето, а не само осакната му за собствения Фейсбук профил на премиера, където Арнаудова редовно пуска видеа от активностите на Борисов.

35

божанков бсп депутат

преди 4 години

Във водният сектор се инвестираха над 3 млрд. лв, но продължава да се губи над 60% от водата. Или този сектор се води умишлено към фалит с цел приватизация, или се управлява некадърно.Българите плащаме най-много за управление на отпадъците в цяла Европа. Плащаме повече от белгийци и холандци, а в същото време получаваме италиански ***. И в двата случая решението е оставка на правителството, каза Божанков.

34

Анонимен

преди 4 години

Ето ви нейното изказване, па си вярвайте на платените политолози Коларовица и Тодоровеца.

33

корнелия каза днес

преди 4 години

Директно са назовани и виновниците - министър и зам.-министър правят лобистко законодателство в полза на големи частни интереси. Тол-системата е отложена отново и е напът да се провали. Завърна се чумата по свинете и нови десетки хиляди животни се умъртвяват. Цял сектор в животновъдството се унищожава това доведе до невероятен скок в цената на месото над 50 процента, а на колбасите 10%. Предупреждават ни, че ще расте цената на хляба, расте цената на водата. В много общини се увеличават местни данъци и такси, а близо 2 милиона българи продължават да живеят с пари под прага на бедността. Т

32

корнелия каза днес

преди 4 години

Народът плати стотици милиони за безводие и *** вода. България е превърната в сметище на света. Международната и българска мафия печели много смъртоносни пари за сметка на здравето на българския народ, пред погледа, а може би и в съучастие с българските власти, съдейки по последните действия на прокуратурата. Висши държавни служители, управителят на НЗОК, заговориха за организирана система за източване на Здравната каса.

31

корнелия каза днес

преди 4 години

Започваме и тази сесия в криза правителствена с поредната 9-та смяна на министър в кабинетаКриза с водоснабдяването - близо половин милион българи са в режим на вода. 100-хиляден град е изправен пред избора работа и хляб или вода. В десетки други градове от години хората не знаят какво е постоянно течаща чиста вода. За десет години три пъти се повишиха цените на водата.

30

корнелия каза днес

преди 4 години

За 10 години превърнахте политиката в търговия. Но цинизмът е, че плащате собственото си спокойствие с парите на хората. Взимате им непосилни данъци и при всеки бунт, министър-председателят си плаща такса спокойствие с техните пари, изкарани с труд. Но не за да има развитие и растеж на страната, а самоцелно за да се запази властта. След 10 години и този модел започва да се изчерпва и да не работи. Системите започват да гърмят една след друга. Унищожихте кръвоносната система на държавността

29

Корнелия нинова каза

преди 4 години

Обръщам се към другите парламентарни партии, които се определят като опозиционни, към извънпарламентарни партии и граждански сдружения, които искат промяна. Уважаеми колеги, всеки от нас тича по своята писта и силен в своята тема, но е слаб, защото е сам. Всеки от нас има идеи за промяна, при всички нас има кадърни и почтени хора. Нека се опрем на тях, на жизнените сили на българския народ, защото имаме една обединяваща идея да сменим това управление и да променим България и живота на българите. Възможно е да го направим, но не просто да вземем техните постове, а за да гарантираме икономичес

28

корнелия каза

преди 4 години

Говорите, че искате консенсус по стратегически важните за България въпроси. Уважаеми българи, това е лозунг, когато управляващите са притиснати до ъгъла. През всички тези години предлагахме консенсус. Всички наши разумни предложения бяха отхвърляни без аргументи. Призивът за консенсус се използва в криза, но не е искрен. Никога подадена от нас ръка по тези теми не е била приемана. Ето защо, смятаме, че промяната за България, и за живота на българския народ, преминава през промяна на управлението.

27

корнелия нинова каза

преди 4 години

Скъпи български граждани,Не вярвайте на лъжи и манипулации, че БСП влиза в договорки, задкулисие, каквито и да са разговори за крепене на това правителство. Искам да съм пределно ясна - ние работим за сваляне на този кабинет и на това управление. То, освен безхаберно и некомпетентно, вече е вредно за България. Винаги има алтернатива по всички теми, които засегнах, ние от БСП от години сигнализираме министерства, МВР, прокуратура.

26

Анонимен

преди 4 години

https://live.bstv.bg/ Приятно гледане. Долу дезинформациите на гербавите кривозъби съскащи Колела

25

ХАХАХХАХА

преди 4 години

а тоя министър който искаше да отрови вадата на Добруджа с шистов газ що не е в затвора?

24

Анонимен

преди 4 години

Сега на вота на недоворие уважаеми избиратели на Воля ще видите как са патерици на Борисов. Пак гласувайте след това за тия лъжци

23

Анонимен

преди 4 години

Гербераси горе виждам статия - БСП си има цел иска да бута Борисов 3.. Що лъжете като дърти ромчетачестито ви европейско развитие - запалената къща на адвокат ирен савова, честито ви 111 място по медийна свобода а при БСП беше 36 о. Народът и да го лъжете че е добре си вижда съдраните ***.

22

111 МЯСТО ПИКЧЪРС

преди 4 години

По гербавата телевизия са поканени гербавите храненици Тодоров и Коларова, които след като са опапкали поредната гербава порция народна пара твърдят че властта е прекрасна! Гледайте по интернет Българска свободна телевизия, за да видите и гледната точка на опозицията. Ако от он еър бяха поканили и опозиционен човек щеше да има дискусия. Но не цензура разбираш ли-.

21

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл , стадото си обича овчаря .Нищо че ,то намалява овчаря извлича все по хубав приход от него .И то с по малак разход, стригането например му излиза безплатно вече .

20

Анонимен

преди 4 години

Всичко е объркано и в близките 20 години няма да се излезе от кризата,няма спасение.РЕзултатите са факт-погледнете държавата или ТЕРИТОРИЯТА?

19

Анонимен

преди 4 години

Политическите партии и техните лидери са нагазили в едни и същи Айна и само самодейно театро ни разиграват.Що никой от опозицията не се обажда за вносните балирани отпадъци (другата дума е забранена тук)? Явно всички са се облажили. Вецове-мецове - също е тема табу.Истината е, че всичките са от едно котило и бъркат в една и съща каца с медец.Ако някой се прави на поредния спасител, той също иска да се докопа до нея - до кацата.Не им вервам, ама хич!

18

Анонимен

преди 4 години

Цялата соросоидална общност стана адвокат на своя човек. Атака предложи този за министър.