36

Анонимен

преди 4 години

Е НАЛИ НЕ БИЛ СОБСТВЕНИК БЕ АЛОООО - НА КВО ДА ВЯРВАМЕ ????????????? Я СИ ОПРАВЕТЕ ИНФОТО ДА Е ДОСТОВЕРНО!!!

35

Цвете

преди 4 години

До #Наблюдател. Много си прав. А хисторито на този блок е достойно за роман. За съжаление се в случвало всичко, всичко....а това е капака!!! Няма да ми стигне времето, вероятно ще ви е любопитно. Специално за Варна, живеят смесици от всякъде, като всеки голям град, но и Пловдив е голям град, защо не е така?! Хората са студени, и винаги ще ти сложат ножа, така да.се каже.

34

Цвете

преди 4 години

Познавам хората. Не са роми. Били са ми комшии. Имали са някаква драма, всеки си знае семейството най-добре, лошото е, че се е стигнало дотук. Познавам и едната жертва, жената. Сутринта това коментирахме с хора от блока. Че тя живееше в съседния вход и миналата година мъжа й почина и тя продаде апартамента и купи този, може би за да няма спомени в него. И съдба! Каквото е драснато, се случва. За голямо съжаление, винаги, когато хора постъпват по този начин, има и невинни жертви. Мир за тях!

33

Анонимен

преди 4 години

добре де- разбрахме, че сте получили поръчка този субект да бъде самоубит. От малкото дезинформация циркулираща из платените "нюз" наоколо, по поведението му никак не личи да е самоубиец.

32

Хексе

преди 4 години

Вероятно поредната ромск@ драма

31

Анонимен

преди 4 години

Собственикът искал да се самоубие .. ама нямал желание и си тръгнал .

30

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Само битум има в главата милиционера

29

Анонимен

преди 4 години

Вече ги стигнахме американците,че и задминахме - сега!Капитализмът не прощава.

28

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно, колко практично?Толку удонбъ, толку практичну!

27

Иван

преди 4 години

"....успел е да изучи...." , тоя правопис за нищо го нямате... успЕл или успЯл се пише драга Камелия ... може би във вашето село е успЕл ...

26

Анонимен

преди 4 години

*** се удави в морето или скочи от 8 етаж ..какво рушиш другите жилища на съседите.те какво са ти виновни че си бил *** и си правил ремонти на чужд имот и си отглеждал чуждо дете и като си остарял и обеднял са те изритали.защото не си бил стока.никой не гони мъжа си ако е свестен.

25

интересно

преди 4 години

А защо не скочи от Аспаруховият мост ,така и рибите щеше да нахрани ,за да се почуства полезен с нещо !

24

Наблюдател

преди 4 години

Радомир, личи си, че нищо не знаеш и не си посещавал Вн. Аз, на твое място, щях да да не дрънкам много. Това събитие е толкова характерно за този град, колкото и факта, че там почти всяка седмица някой е убит като куче на пешеходна пътека. Все едни мили и случки. И да, ако някога се стигне до режим, какъвто и да е там, ще падне правителството. Няма да издържи психопатските прояви в отговор. Темерутски и особен град, честно мнение, въпреки моя акт за раждане.

23

Анонимен

преди 4 години

До АНТИА бе,я си глядай работата,тези застрахователи само прибират пари и нищо не дават,отделно,че се крият,когато става въпрос за обезщетение и чакат срока да изтече!В България няма коректни застрахователни фирми.Нищо не им плащайте,това са пари,хвърлени на вятъра!

22

Анонимен

преди 4 години

Ей побърка се народа

21

морски

преди 4 години

Добре, че сезона е далече,щеше да излаши туристите !

20

Рънърса

преди 4 години

Ако искаш да си прецакаш живота-тичай след жени... Факт

19

Уффффф

преди 4 години

Много сме лудите, малко са диагностицираните.

18

Анонимен

преди 4 години

До онбашиятаЦял блок да взриви, но ако е газифициран, значи.

17

онбашията

преди 4 години

не можа ли да я застреля като нормален човек, а трябва цял блок да взриви?