100

Анонимен

преди 4 години

Струва ми се, че майката е за бой. Оставила си момичето само да живее. Какво им става на днешните жени - не знам. Толкова се разпасаха, че и десет мъже са им малко.

99

ЛИЛИТ

преди 4 години

Жалко за това красиво момиче...Няма значение от какъв етнос е била и как се казва баща и. Дано се пържи на бавен огън тоя ***!!!

98

Герб

преди 4 години

Ще го пуснем да гласува за нас

97

Ханс

преди 4 години

Като прочетох че баща й се казва Асан, някак си ми олекна...

96

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Един "НОРМАЛЕН" ден на "ТЕРИТОРИЯТА" !!!!!!Докато сте силни в интернет,такива новини ще се приемат за нещо "НОРМАЛНО"!!!!!!!

95

анонимна

преди 4 години

Тяхната култура е такава, че наистина не ги смятат за нищо, аз познавам някои. Коментарът беше разбран грешно, тъй като има връзка с коментар 6. Действително всякакво дръпване в положителна посока трябва да става с тяхно участие, а не самите те да възпитават децата си така, превръщайки ги в подобни на тоя, но вероятно това е безкрайно труден процес, и затова трябва да се подбутне по някои начини.....

94

една жена

преди 4 години

Не ги смятат/ромките/ за нищо собствените им мъже, бащи, синове и т. н., а не държавата.

93

Анонимен

преди 4 години

До Шпек Салам Много са 15 години . Ще правят -струват ,максимум 10 тина години

92

Анонимен

преди 4 години

До една жена Нормална ли си ? Как не ги смятали за нищо ? А виж какви правилегии имат ! Социялни ,изразяващи се в пари ,стотици левове/ сиреч: пожизнени пенсии / ,компенсации ,храна ,ток, топливо ,здравни осигуровки ,безплатна медицинске помощ, безплатна юридическа помощ ,очеизвадна благосклонност при извършване на престъпления и убииства .И,, Активните борци ,,нямяхя такива правилегии .

91

Шпек Салам

преди 4 години

Без да припознавам комунизма като нещо хубаво, мога да кажа, че такива като Аксел и приятелите му за подобни престъпления, ги екзекутираше народния съд. Сега след 15-на години пак ще е на свобода да реже поредното гърло...

90

do 95

преди 4 години

по принцип може да се повиши образованието на ромите, но трябва да се налеят много пари, много хора да се занимават съвестно с това, дълго време. ти виждаш държавата на какво дередже е и с колко проблема има да се бори. ако тези пари дойдат от вън, на секундата над половината някой ще ги окраде някак.

89

Анонимен

преди 4 години

По времето на Ценко Чоков и кражбите били минимални ,невзрачни ,камо ли ...Сега нали най сетне,с кл.и.зми избраха кмет от ГЕРБ . Видими резултати !

88

една жена

преди 4 години

До този, за който моят 6 коментар е най-глупавият - никъде не съм споменавала да съм против принудителното им вкарване в пътя, тъй като вие намеквате точно затова, че съм наивна. Моят коментар бе в този дух, тъй като знам, че ромките не ги смятат за нищо в буквалния смисъл и ги малтретират по всякакъв начин и животът им е повече от ужасен. Затова и те са отговорни за своята съдба, а не само да просят и за чакат помощи. По-ясно не знам как да ви обясня, не ви прави чест да обиждате непознати хора

87

Анонимен

преди 4 години

трябвало е да живее или при майката, или при бащата в Англия, явно бащата е решил, че ще му пречи да работи, но не е така, тя е била на 18, напълно самостоятелна, можеше в Англия да ходи на училище, не е малко дете, и двамата родители са постъпили много безотговорно.

86

полковник Петров

преди 4 години

Най голямата пречка за истинската демокрация е либерал демокрацията!

85

df

преди 4 години

ХАха...ако ромите бъдат преследвани от закона, ще се изселят за швециите и белгиите като нищо. Просто герб си ги пази за избиратели

84

SS

преди 4 години

И друг път съм писал проблема с ромите е нерешим поне докато съществува ЕС.Тук четох коментариите и най глупавия с най много лайкове беше номер 6.Това което пиши една жена е невъзможно да стане.Просто имайте малко реалистично мислене.Нещата ще стават все по зле.

83

Анонимен

преди 4 години

Жалко за доброто момиче но аз се чудя защо родителите и брата на това момиче не са се грижили за нея а са я оставили да живее до криминално проявени хора?Навремето имах комшии много добри хора майката възпитаваше дъщеря си така: маме ти няма да делиш хората всички сме равни няма лоши хора... в последствие момичето започна да води безразборни сексуални връзки с всякакви криминално проявени лица даже с ром бивш затворник лежал за убийство и множество кражби..

82

Анонимен

преди 4 години

ИскатИ Тиква за премиер?!НаслаждавайтИ сЪ, селяни!!

81

Анонимен

преди 4 години

Ало плебсааа, квото сте гладували това и ще ручате !!!Искате *** от Банкя тогава ще ви колят като ***!!!