9

Киро Х

преди 4 години

Първо на първо, загиналите не са канадци, а цветнокожи имигранти, притежатели на канадски документи за самоличност. Това, разбира се, по никакъв начин не ги прави по-малко хора, но е материален факт, който удобно се премълчава. С цел разбира се! Що се отнася до Трюдо, знаейки го, най-вероятно ще търси справедливост като спретне един мощен гей-парад. За друго го не бива.

8

Фалшива скръб

преди 4 години

Доста фалшиво е да устройваш в спортни зали бдения в памет на загиналите.

7

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Ейййй,нашите ч***лмати социалисти се събудиха.И както винаги ,заливат форума с коментари от серията ***. Иран са щастливци,че в самолета е нямало американци.Един само да беше между загиналите и нямате си представа ,още колко ч***лми щеше да отлетят при всевишния.А това, че били свалили самолета по случайност, сценарият идва от КремълЗа смекчаващи вината обстоятелства.Стига да има , кой да им повярва.

6

Свещен Гущер

преди 4 години

До приятелски огънЗащото пулта на ПВО-та е като на Лада Нива 1977г-само копчета,ръчки и стрелки.Съвременните си имат ЛЕД дисплей където се виждат кои самолети са вражески и кои не....

5

Свещен Гущер

преди 4 години

До Анонимен 2Ми кво те интересува теб? Стой си в Бантускотия и си обсъждай пипоня и неговите електорални смокинови,,бригадири,, Подмини си я новината

4

До Българин

преди 4 години

Запада балансира световната икономика !Т,ъпак !Без запада ще настъпи икономически хаос причинен от Китай и Арабските държави.И ти ще се върнеш в каменната ера !Ето,това прави запада !

3

Анонимен

преди 4 години

"Българино", те чебурашките избиха сотици хиляди българи, само че за тях ви е забранено да питате

2

Българина

преди 4 години

Трюдо да търсят сметка на сащ. Извинете но Канада не подкрепи ли сащ и англия като влязоха в Ирак уж заради химическо оръжие? Тези животи кой ще ги овъзмезди? Какво правят там сащ и другите банди на 10000 км? Запада е терорист!

1

справедливост

преди 4 години

Трюдо обще да търси... обще